Η Μάγισσα – Μάρκος – Τζανής μέσα στα αίματα

Η Μάγισσα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, προβλέπονται σημαντικές εξελίξεις, κυρίως όσον αφορά την οικογένεια Λάσκαρη. Η Δαμιανή αποφασίζει να απομακρύνει την Αναστασία, δημιουργώντας ένα είδος εξορίας για εκείνη.

Η Μάγισσα – Μάρκος – Τζανής μέσα στα αίματα

Ταυτόχρονα, η Θεοφανώ και ο Μάρκος λαμβάνουν μια απόφαση που θα τους οδηγήσει σε επικίνδυνες κατευθύνσεις. Στο συμβούλιο των καπεταναίων, ο Μιχαήλ υφίσταται σημαντική αποτυχία, προκαλώντας ένταση στις σχέσεις μεταξύ των Λασκαραίων και των Γερακαρήδων, οι οποίες βρίσκονται για μια ακόμη φορά στο χείλος του γκρεμού.

Η Θεοφανώ αναπτύσσει στενότερες σχέσεις με τη Σιμώνη, η οποία την πείθει να την πάρουν μαζί τους και να τη φιλοξενήσουν στον πύργο μέχρι να αναρρώσει από την κατάστασή της.Ταυτόχρονα, ο Μισέλ διατηρεί κρυφή την προσπάθειά του να ανακαλύψει αν ο χάρτης που βρήκε πραγματικά αποκρύπτει έναν θησαυρό.

Η απόφαση της Δαμιανής θα οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα, προκαλώντας ένταση, ενώ ο Μάρκος και ο Τζανής θα βρεθούν σε έναν επικίνδυνο καυγά. Η ιστορία του παρελθόντος της οικογένειας Λάσκαρη αναβιώνει, και ο μυστηριώδης ρασοφόρος άντρας κρύβει ένα σημαντικό μυστικό.Στο συμβούλιο των καπεταναίων, η ήττα του Μιχαήλ θα επιφέρει αναταραχές και αντιζηλίες μεταξύ των καπεταναίων, με τις σχέσεις Λασκαραίων και Γερακαρήδων να βρίσκονται στο κατώφλι της κατάρρευσης.

Η Θεοφανώ, αντιμετωπίζοντας την πρόκληση της από τη Σιμώνη, θα εξερευνήσει νέες διαστάσεις του χαρακτήρα της και θα ανακαλύψει έναν κόσμο μυστηρίου που θα επηρεάσει την πορεία της ιστορίας.

Τέλος, ο Μισέλ θα συνεχίσει την μυστική του αναζήτηση του θησαυρού που κρύβεται πίσω από τον χάρτη που βρήκε, δημιουργώντας έναν αναταραχή μεταξύ των χαρακτήρων και ανοίγοντας νέα ερωτήματα για την εξέλιξη της πλοκής.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά