Η Μάγισσα – Κλειδώνουν την Θεοφανώ σε μπουντρούμι

Η Μάγισσα – Με την αφορμή της εγκυμοσύνης της Θεοφανώς, αυτή αποφασίζει να παντρευτεί τον Φρίξο για να αποφύγει τα κακόβουλα σχόλια σχετικά με τον πατέρα του παιδιού της. Ωστόσο, αυτή η επιλογή ωθεί τον Μάρκο στα όριά του. Αποκαθιστά τα πράγματα με τη Θεοφανώ, ανακοινώνοντας ότι ο γάμος δεν θα πραγματοποιηθεί, και προτείνει να εγκαταλείψουν όλους και να ξεκινήσουν μακριά, εκτός από τα βλέμματα των άλλων.

Η Μάγισσα – Κλειδώνουν την Θεοφανώ σε μπουντρούμι

Καθώς ετοιμάζονται για τη φυγή τους, η σχέση της Θεοφανώς με την Αγάθη φτάνει στα άκρα, και η καλόγρια παίρνει μια απόφαση που θα διαταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά. Καρφώνει την αλήθεια στο Ιερατείο. Η Θεοφανώ βρίσκεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της και αναγκάζεται να ομολογήσει το “χάρισμά” της. Τα πράγματα γίνονται περίπλοκα καθώς την κλειδώνουν σε μπουντρούμι φοβούμενοι μην προκαλέσει μεγαλύτερο κακό με τις αποκαλύψεις.

Κατά τη μεγάλη μέρα της φυγής του Μάρκου και της Θεοφανώς, εκείνος αναζητά απεγνωσμένα τη Θεοφανώ, αλλά τα γεγονότα τον προλαμβάνουν. Αναλαμβάνοντας τα ηνία της οικογένειας, τελικά ματαιώνει τη φυγή του με τη Θεοφανώ.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά