Η Μάγισσα – Καζάνι που βράζει ο πύργος των Λασκαραίων

Η Μάγισσα – Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Αντρέι βρίσκεται αντιμέτωπος με την ανάγκη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη φιλία του με τη Θεοφανώ. Παράλληλα, σε έναν πύργο των Γερακάρηδων ανθούν απαγορευμένα συναισθήματα.

Η Μάγισσα – Καζάνι που βράζει ο πύργος των Λασκαραίων

Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος και η Δαμιανή κονταροχτυπούν για την αγάπη της Θεοφανώς. Καθώς η Θεοφανώ αντιλαμβάνεται τις ενέργειες του Μάρκου για προστασία, συνειδητοποιεί πως είναι ικανός να κάνει τα πάντα για εκείνη. Ωστόσο, η αντίστασή του της κοστίζει ακριβά. Αυτή δεν είναι η μόνη πτυχή που δεν λογαριάζει ο Μάρκος. Καθώς η Θεοφανώ και ο Φρίξος προετοιμάζονται για τον γάμο τους, ο Μάρκος παίρνει μια απόφαση που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Αποκαλύπτει ότι το αναμενόμενο παιδί της Θεοφανώς είναι δικό του και αποφασίζει να το κάνει σύγκριό του. Ο πύργος των Λασκαραίων βρίσκεται σε κατάσταση εξάντλησης καθώς η Θεοφανώ βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων. Η ανακοίνωση του Μάρκου επηρεάζει όχι μόνο τη Θεοφανώ, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. Η Μεταξία, ιδίως, αρνείται να κλείσει τα μάτια στην απιστία του άντρα της και αρνείται να δεχτεί την ερωμένη του σύζυγό της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά