Η Μάγισσα – Η Θεοφανώ ξεμπροστιάζει την Δαμιανή

Η Μάγισσα – Στο αποψινό επεισόδιο, η σειρά διαταρράσσεται από μια συνταρακτική αποκάλυψη, καθώς η Θεοφανώ αποκαλύπτει στον Αντρέι ένα τρομακτικό όραμα. Σύμφωνα με την Θεοφανώ, είδε την Πολυξένη να ρίχνει το μωρό στο ποτάμι, αναδεικνύοντας την πραγματική δολοφόνο του βρέφους.

Η Μάγισσα – Η Θεοφανώ ξεμπροστιάζει την Δαμιανή

Η Θεοφανώ, που γνωρίζει την αλάνθαστη φύση του χαρίσματός της, αντιμετωπίζει το δίλημμα να αποκαλύψει την αλήθεια ή να διατηρήσει σιωπή. Με ψυχική σύγχυση, ζητά τη συμβουλή του Αντρέι, ο οποίος αντιλαμβάνεται τη βαρύτητα της κατάστασης. Κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης, η Θεοφανώ εκθέτει στον Αντρέι το παρελθόν της και τις υποψίες της σχετικά με τον πραγματικό δράστη της φρικτής επίθεσης στο βρέφος. Στον πύργο των Λασκαραίων, επικρατεί αναστάτωση, με ανθρώπους που απαιτούν την αποχώρηση της Θεοφανώς.

Κάποιοι εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για να διαβάλουν την Θεοφανώ, ενώ ολοένα και περισσότεροι προτρέπουν τον Μάρκο να την αποβάλει, φτάνοντας τον στα όρια του. Το κλίμα της αντίστασης κατά της Θεοφανώς αναζωπυρώνει παλιές πληγές στον Σπήλιο, θυμίζοντας του νεανικές του ημέρες. Ο Τζανής, αντιμέτωπος με την επικείμενη κρίση, σκαρφίζεται ένα τολμηρό σχέδιο που θέτει σε κίνδυνο τη Θεοφανώ και προκαλεί ακόμη περισσότερη αναταραχή στον πύργο.

Καθώς η κοινότητα διαιρείται και η αλήθεια προσπαθεί να ξεφύγει από τη σκιά της σιωπής, ο Αντρέι βρίσκεται ανάμεσα σε συγκρούσεις και διλήμματα. Η μοίρα της Θεοφανώς και το μυστηριώδες παρελθόν της αναμένουν να ξεδιπλωθούν, αφήνοντας πίσω τους έναν κόσμο σε αναταραχή και αναστάτωση.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά