Η Μάγισσα – Η Θεοφανώ βάφει τα χέρια της με αίμα

Η Μάγισσα – Σοκαριστικές στιγμές προβλέπονται στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1, καθώς η Θεοφανώ εξελίσσεται σε δολοφόνο. Η ίδια, αντιμετωπίζοντας εχθρούς που την καταδιώκουν, δίνει μάχη για την επιβίωσή της. Ωστόσο, το πνεύμα της Αναχίτ, μέσα από τη μητέρα της, επιχειρεί να εκδικηθεί με τον πιο σκοτεινό τρόπο, σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ.

Η Μάγισσα – Η Θεοφανώ βάφει τα χέρια της με αίμα

Η Θεοφανώ, σε μια ανατριχιαστική στιγμή, βάφει για πρώτη φορά τα χέρια της με αίμα, σπέρνοντας τον πανικό και προκαλώντας σοκ, ιδίως στον Μάρκο και τον Αντρέι, που αγνοούν τα αίτια και τις συνέπειες του αιματηρού πράξη. Η είδηση εξαπλώνεται με γρήγορο ρυθμό, ρίχνοντας τον κόσμο σε έναν νέο γύρο έντασης.

Παράλληλα, η Πολυξένη ξεκινά μια εκστρατεία για να αποδείξει την αθωότητά της σχετικά με τον θάνατο του μωρού της Μεταξίας στον πύργο των Λασκαραίων.

Παράλληλα, ο Κανέλλος βρίσκεται σε σύγκρουση με τη Δαμιανή, αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες της απαγωγής της Θεοφανώς και των γεγονότων με τους Τριβολαίους. Η εξέλιξη της ιστορίας υπόσχεται ανατροπές και ένταση, καθιστώντας αναπόφευκτο τον περαιτέρω εθισμό των θεατών στον μαγικό κόσμο της σειράς “Η Μάγισσα”. Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της Θεοφανώς μετά την ανατριχιαστική στιγμή με το αίμα; Πώς θα αντιδράσει ο κόσμος μετά την είδηση της μυστηριώδους της πράξης;

 

Θα καταφέρει η Πολυξένη να αποδείξει την αθωότητά της στον θάνατο του μωρού της Μεταξίας; Πώς θα εξελιχθεί ο αγώνας του Κανέλλου με τη Δαμιανή και πώς θα επηρεάσει την ιστορία; Οι ανατροπές συνεχίζονται, αφήνοντας τους θεατές με αμέτρητα ερωτήματα και αγωνία για το μέλλον των χαρακτήρων στον μαγικό κόσμο της σειράς .

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ