Η Μάγισσα – Η Θεοφανώ συνδέεται πνευματικά με τη μητέρα της

Η Μάγισσα – Η Θεοφανώ έχει αναλάβει μια αποστολή – να ανακαλύψει τις δυνάμεις που κρύβει μέσα της. Αυτή η αποστολή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της ανεξήγητης σχέσης που διατηρεί με τη μητέρα της. Παρόλο που πιστεύει πως δεν φέρει το κακό μέσα της, όπως ισχυρίζεται η Σιμώνη, υπάρχουν στιγμές που αρχίζει να αμφιβάλλει για τα ίδια της τα χαρίσματα.

Η Μάγισσα – Η Θεοφανώ συνδέεται πνευματικά με τη μητέρα της

Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που είναι βέβαιο για εκείνη – επιθυμεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις δυνάμεις της για καλό σκοπό. Αναφορικά με το ρεπορτάζ που κυκλοφορεί, φαίνεται ότι η Θεοφανώ σχεδιάζει να ζητήσει από τη Σιμώνη να την συνοδεύσει σε μια σπηλιά, την ίδια σπηλιά όπου είχαν βρεί το μωρό Αγάθη με τον αδελφό της. Παρόλο που η προηγούμενη φορά που την είχε επισκεφτεί με τον Φρίξο δεν είχε ανακαλύψει κάτι το ιδιαίτερο, αισθάνεται τώρα ότι με τη βοήθεια της μάντισσας, θα καταφέρει να ανακαλύψει περισσότερα.

Όταν φτάνουν στη σπηλιά, όπως θα δούμε στα επεισόδια που ακολουθούν, η Θεοφανώ βιώνει μια συναρπαστική εμπειρία, όπου φαίνεται πως το πνεύμα της μητέρας της εισέρχεται στο σώμα της. Αυτό σοκάρει τη Σιμώνη, η οποία διαπιστώνει ότι οι αμφιβολίες της για τη Θεοφανώ μπορεί να έχουν κάποια βάση.Ενώ η Σιμώνη τρομοκρατείται από τα όσα συμβαίνουν, αποφασίζει να επιστρέψει στον πύργο της για να συγκεντρώσει γρήγορα τα προσωπικά της αντικείμενα και να συνεχίσει το ταξίδι της.

Ωστόσο, όταν φθάνει στον πύργο, αποκαλύπτει το μυστικό της Θεοφανώς στη Δαμιανή και την Πολυξένη. Αυτές αντιλαμβάνονται πως ο Μιχαήλ γνωρίζει ήδη τις εξαιρετικές ικανότητες της Θεοφανώς και την προστατεύει. Παρ’ όλα αυτά, φοβούνται πως η Θεοφανώ, με τις μαγικές της ικανότητες, θα μπορούσε να αποκαλύψει τα μυστικά τους, γι’ αυτόν τον λόγο επιδιώκουν να την απομακρύνουν από τον Μιχαήλ.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά