Η Μάγισσα – Η Θεοφανώ ανάμεσα σε δυο κόσμους

Η Μάγισσα – Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Θεοφανώ και ο Πετρούνης βρίσκονται στο επίκεντρο των γεγονότων, με ανατροπές που θα επηρεάσουν τις ζωές τους.

Η Μάγισσα – Η Θεοφανώ ανάμεσα σε δυο κόσμους

Η Θεοφανώ, μετά από ένα όραμα, ανακαλύπτει τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους της. Αυτή η αποκάλυψη συντρίβει τις πεποιθήσεις της, καθώς ο δολοφόνος αποδεικνύεται ότι είναι μέλος της οικογένειας των Λασκαραίων. Προτού προλάβει να αντιδράσει, υποβάλλεται σε δεύτερη ανάκριση από τη Μεταξία, που πιστεύει πως εκείνη είναι η δολοφόνος. Η είδηση εξαπλώνεται στον πύργο, όπου ορισμένοι την πιστεύουν, άλλοι τη θεωρούν απατεώνισσα, και κάποιοι δεν μπορούν να κατανοήσουν τα όραμά της.

Ο Φρίξος, πεπεισμένος για την αλήθεια του οράματος της, συνεργάζεται με έναν απροσδόκητο σύμμαχο για να αποκαλύψουν τον πραγματικό δολοφόνο. Παράλληλα, ο πόλεμος μεταξύ των Γερακάρηδων και των Τούρκων εξαπλώνεται, με τον Εμρέ και τον στρατό του να επιτίθενται στο χωριό. Αυτό αναγκάζει τους Λασκαραίους να συμμαχήσουν με τους Γερακάρηδες.

Ο Πετρούνης έχει ένα παράτολμο σχέδιο για να ενώσει όλους τους καπεταναίους της Μάνης κατά των Τούρκων. Αυτή η προσπάθεια όμως απαιτεί θυσίες, καθώς θα τον φέρει αντιμέτωπο με την οικογένειά του και θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του. Ο νεαρός Πετρούνης, όμως, είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει το σχέδιό του, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τις απειλές της οικογένειάς του και των Τούρκων που επιδιώκουν εκδίκηση.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά