Η Μάγισσα – Η Θεοφανώ ακυρώνει τον Μάρκο

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στη σειρά ανατρέπονται, καθώς οι επιθυμίες της Θεοφανώς υφίστανται αλλαγές και φαίνεται πως δεν επιθυμεί πλέον να γίνει η σύζυγος του Μάρκου Λάσκαρη.

Η Μάγισσα – Η Θεοφανώ ακυρώνει τον Μάρκο

Κατά την πρόοδο της πλοκής, διαπιστώνουμε ότι η Θεοφανώ αρνείται να αναλάβει τον ρόλο που κατέχει επί του παρόντος η μητέρα του Μάρκου, η Αναστασία, ως Σύγκρια. Είναι σημαντικό να θυμηθούμε ότι στο παρελθόν, ο Μάρκος είχε εκφράσει κατηγορίες κατά του πατέρα του για ανάλογη στάση, και τώρα επαναλαμβάνει τις ίδιες κατηγορίες. Η Θεοφανώ, αντιδρώντας, απομακρύνεται, αφού δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει την υλοποίηση αυτών των γεγονότων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Θεοφανώ, με την πάροδο του χρόνου, αντιλαμβάνεται το πραγματικό πρόσωπο του Μάρκου και δεν εκφράζει ικανοποίηση για τον άνδρα που ερωτεύτηκε και θα γίνει πατέρας του παιδιού της. Ο Μάρκος, παρότι την αγαπά, οι εσφαλμένες του τακτικές την απομακρύνουν. Είναι αυτή η στιγμή που η Θεοφανώ αναζητά ζεστασιά και ασφάλεια στην αγκαλιά ενός άλλου άνδρα, του Αντρέι. Πώς θα αντιδράσει ο Μάρκος απέναντι στην απόφαση της Θεοφανώς να απομακρυνθεί; Θα αντιληφθεί τις δικές του λανθασμένες τακτικές και θα επιχειρήσει να αλλάξει;

Ποια είναι η πραγματική φύση του Μάρκου που η Θεοφανώ ανακαλύπτει και δεν την ικανοποιεί; Και, τέλος, πώς θα εξελιχθεί η σχέση της Θεοφανώς με τον Αντρέι; Θα βρει τη ζεστασιά και την ασφάλεια που αναζητά στην αγκαλιά του; Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις θα διαμορφώσουν τη συνέχεια της πλοκής και θα επηρεάσουν την εξέλιξη των χαρακτήρων στον κόσμο της σειράς “Η Μάγισσα”.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ