Η Μάγισσα – Η Ρενάτα βάζει φρένο στην Πανδώρα

Η Μάγισσα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις καθηλώνουν καθώς οι σχέσεις των πρωταγωνιστών δοκιμάζονται. Η Ρενάτα συγκρούεται με την Πανδώρα λόγω του παρελθόντος της με τον Σίλβιο.

Η Μάγισσα – Η Ρενάτα βάζει φρένο στην Πανδώρα

Η Πανδώρα, που ποθεί ερωτικά τον Σίλβιο, αποκαλύπτει στη Ρενάτα πως είχαν σχέση στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια μιας έντονης συζήτησης στον Πύργο. Η Ρενάτα, ερωτευμένη με τον άντρα της, υπενθυμίζει στην Πανδώρα πως ο Σίλβιο είναι δικός της και την απομακρύνει. Ταυτόχρονα, ο Σίλβιο αντιλαμβάνεται τις ύπουλες προθέσεις του Τζουζέπε, ενώ η έχθρα τους γίνεται φανερή.

Ο Νικήτας Λάσκαρης υποψιάζεται πως ο Μήτρος Γερακάρης ευθύνεται για τη ληστεία των οπλισμών, δημιουργώντας νέα ένταση. Οι αποκαλύψεις της Πανδώρας φέρνουν σύννεφα στη σχέση της Ρενάτας και του Σίλβιο, ενώ το μυστήριο γύρω από τον πραγματικό δολοφόνο της Φωτεινής παραμένει. Ο Τζουζέπε αρχίζει να υποψιάζεται το ένοχο μυστικό της Πανδώρας, ενώ μια καταδικαστική απόφαση ταράζει τον Πύργο των Λασκαραίων, προκαλώντας νέα αναστάτωση.

Πώς θα αντιδράσει η Ρενάτα μετά την αποκάλυψη του παρελθόντος της Πανδώρας με τον Σίλβιο; Θα καταφέρει η Πανδώρα να επηρεάσει τη σχέση τους ή θα παραμείνει ο Σίλβιο πιστός στη γυναίκα του; Ποιες θα είναι οι συνέπειες της αντιπαράθεσης μεταξύ Σίλβιο και Τζουζέπε;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ