Η Μάγισσα – Η Πανδώρα χαροπαλεύει – Ράκος ο Τζουζέπε

Η Μάγισσα – Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά», καθώς η Πανδώρα παθαίνει μια σοβαρή ασθένεια που την αναγκάζει να μείνει στο κρεβάτι. Ο Τζουζέπε, γεμάτος ενοχές για τα σκληρά λόγια που της είπε, δεν την αφήνει στιγμή μόνη της.

Η Μάγισσα – Η Πανδώρα χαροπαλεύει – Ράκος ο Τζουζέπε

Ο Τζουζέπε ανακαλύπτει το παρελθόν της Πανδώρας με τον Σίλβιο και, σε έξαλλη κατάσταση, τη συναντά για να ζητήσει εξηγήσεις. Αν και η Πανδώρα προσπαθεί να τον ηρεμήσει, εκείνος δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του, καθώς νιώθει πως έπρεπε να το είχε καταλάβει από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στη Μάνη, όταν η συμπεριφορά της ήταν απόμακρη. Ο Τζουζέπε την κατηγορεί για το ότι δεν του μίλησε ποτέ για τον Σίλβιο, αφήνοντάς τον να τον εξευτελίζει. «Μήπως αναζωπυρώθηκε ο έρωτάς σας;» τη ρωτάει ειρωνικά, ενώ εκείνη του ζητά να μην την προσβάλλει.

Η Πανδώρα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Από τη μία πλευρά, νιώθει ευγνωμοσύνη για τον Τζουζέπε, που της έχει σταθεί σε όλες τις δυσκολίες. Από την άλλη, εξακολουθεί να προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά του Σίλβιο. Λίγο αργότερα, η Πανδώρα αρρωσταίνει βαριά και κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της. Η αναστάτωση που επικρατεί στον πύργο των Λασκαραίων είναι έντονη, αλλά ο Τζουζέπε, παρά τον θυμό του, παραμένει στο πλευρό της. Ζητάει συγνώμη για την κακή του συμπεριφορά και της λέει: «Σε παρακαλώ Πανδώρα, γίνε καλά. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα και την αγάπη σου».

Εν τω μεταξύ, ο γιατρός κάνει ό,τι μπορεί για να τη σώσει, αλλά η Λεώνη επιμένει ότι εκείνη μπορεί να βοηθήσει. Τελικά, η Λεώνη καταφέρνει να αποτρέψει τον θάνατο της Πανδώρας, φέρνοντας την ανακούφιση στον πύργο.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ