Η Μάγισσα – Η Μεταξία βγάζει απο την μέση τον διάδοχο

Η Μάγισσα – Ο Μάρκος και η Θεοφανώ, αντιμέτωποι με τις προκλήσεις της ζωής, αποφασίζουν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μακριά από τους πάντες. Το ζευγάρι προγραμματίζει να ζήσει ως οικογένεια με το επερχόμενο παιδί τους. Ωστόσο, η Μεταξία, πιστή υπηρέτρια και ίσως ερωμένη του Μάρκου, αντιστέκεται σε αυτήν την απόφαση.

Η Μάγισσα – Η Μεταξία βγάζει απο την μέση τον διάδοχο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Θεοφανώ περιμένει το παιδί του Μάρκου, και η εγκυμοσύνη της γίνεται γνωστή σε ολόκληρο το περιβάλλον τους, δημιουργώντας περιέργεια και ερωτήματα σχετικά με τον πατέρα. Η Μεταξία, όμως, γνωρίζει την αλήθεια και οι υποψίες της ότι ο άντρας που συναντιέται με την υπηρέτρια ίσως είναι ο πατέρας του παιδιού της Θεοφανώ την κάνουν να μισεί ακόμα περισσότερο τη Θεοφανώ.

Η Μεταξία δηλώνει με αποφασιστικότητα: “Αυτό το μωρό δεν θα γεννηθεί. Δεν πρόκειται να κάνει αυτή τον διάδοχο του άντρα μου.” Ενώ ο Μάρκος και η Αναστασία είναι οι μόνοι που γνωρίζουν την αλήθεια για τον πατέρα του παιδιού.

Παράλληλα, η Θεοφανώ και ο Φρίξος ανακοινώνουν την απόφασή τους να παντρευτούν, ένα γεγονός που θέτει τον Μάρκο σε ένα άκρως δύσκολο δίλημμα. Αντιδρώντας έντονα, αρνείται τον γάμο και καταγγέλλει: “Δεν θα γίνει αυτός ο γάμος, ξέχνα το. Δεν θα επιτρέψω να παντρευτείς κάποιον άλλον.” Καθώς η κατάσταση επιδεινώνεται, ο Μάρκος προτείνει στη Θεοφανώ να εγκαταλείψουν τα πάντα και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μακριά. Θα καταφέρουν να υλοποιήσουν αυτό το σχέδιο, ή η Μεταξία θα αποτελέσει εμπόδιο στο μονοπάτι τους;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά