Η Μάγισσα – Η Κυπριανή ξετρυπώνει τον προδότη της οικογένειας

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα αποδειχθούν εξαιρετικά αποκαλυπτικές, καθώς θα παρακολουθήσουμε τον τρόπο με τον οποίο η Κυπριανή ανακαλύπτει τον προδότη. Στο μεταξύ, στον πύργο των Γερακάρηδων, υπάρχει έντονη αναταραχή, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

Η Μάγισσα – Η Κυπριανή ξετρυπώνει τον προδότη της οικογένειας

Η οικογένεια των Γερακάρηδων παραμένει σε ετοιμότητα, περιμένοντας την επίθεση των Τούρκων, ενώ η Κυπριανή προσπαθεί με αποφασιστικότητα να ανακαλύψει τον προδότη που τους προδίδει. Σύντομα, καταφέρνει να τον εντοπίσει. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές της, οι Τούρκοι επιτίθονται, και όχι μόνον στους Γερακάρηδες αλλά και σε ολόκληρο το χωριό. Οι Λασκαραίοι βρίσκονται στη θέση να σταθούν στο πλευρό των υπολοίπων φατριών για να αντιμετωπίσουν τον κοινό εχθρό, ενώ ο Πετρούνης σχεδιάζει ένα τολμηρό σχέδιο για να καλέσει όλους τους καπεταναίους της Μάνης να συμμετάσχουν στη μάχη.

Κατανοεί ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αντιμετωπίσουν την επίθεση, δεδομένου ότι οι Τούρκοι είναι πολύ περισσότεροι και επιδίδονται σε επιθέσεις με μεγάλη αδιάλειπτη ορμή. Παρόλα αυτά, για να επιτύχει το σχέδιό του, ο Πετρούνης θα πρέπει να έρθει σε σύγκρουση με ολόκληρη την οικογένεια, κάτι που πάντα δίσταζε να κάνει. Πλέον, όμως, δεν έχει άλλη επιλογή. Επιδιώκει με αποφασιστικότητα την υλοποίηση της επικίνδυνης αποστολής του, επιδιώκοντας να παραμείνει αλώβητος.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά