Η Μάγισσα – Η Κυπριανή σώζει το σπλάχνο της τελευταία στιγμή

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς προβλέπεται να είναι από ταραχώδεις. Η Κυπριανή αναδεικνύεται ως η ηρωίδα που σώζει τον Σπήλιο, ενώ οι Γερακάρηδες στρώνουν σχέδια για να αντιμετωπίσουν την επικείμενη επίθεση των Τούρκων.

Η Μάγισσα – Η Κυπριανή σώζει το σπλάχνο της τελευταία στιγμή

Στο μεταξύ, η Κυπριανή καλεί τους υπόλοιπους καπεταναίους για βοήθεια, ειδικά αυτούς που στέκονται στο πλευρό του Σπήλιου. Όλοι αποδέχονται, εκτός από τον Μιχαήλ, που αποχωρεί από την ηγεσία της οικογένειας. Παράλληλα, ο Μάρκος σχεδιάζει να φύγει με τη Θεοφανώ, αλλά η Αγαθή τους προλαβαίνει. Μπροστά στον κίνδυνο των Τούρκων, που απειλούν να εξαφανίσουν τους Γερακάρηδες, η Κυπριανή αντιμετωπίζει μια δύσκολη επιλογή. Πρέπει να πείσει τον γιο της να εγκαταλείψει τη Μάνη για να προστατέψει την οικογένειά του.

Παρόλο που αυτό φαίνεται αδιανόητο για έναν πειρατή όπως ο Σπήλιο, εκείνος αρνείται κατηγορηματικά.

Ο Σπήλιο οργίζεται με τη μητέρα του για την πρόταση και επιδιώκει να οργανώσει αντεπίθεση, ενώ η Κυπριανή προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τη φατρία της. Συγκεντρώνει όλους τους καπεταναίους του τόπου για να υποστηρίξουν τον Σπήλιο και να αντιμετωπίσουν την επίθεση των Τούρκων που πλησιάζει. Η Κυπριανή κατανοεί ότι πρόκειται για μια δύσκολη αποστολή, αλλά ο χρόνος πιέζει καθώς ο γιος της είναι έτοιμος να χτυπήσει.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά