Η Μάγισσα – Η Κυπριανή ηθικός αυτουργός στην δολοφονία της Αναχίτ

Η Μάγισσα – Το επόμενο κεφάλαιο της σειράς θα αποκαλύψει το ένοχο παρελθόν του πατέρα του Σπήλιου. Συγκεκριμένα, θα εξεταστούν οι λεπτομέρειες του περιστατικού που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της μητέρας της Θεοφανώς, της Αναχίτ. Αυτή κρυβόταν σε μια σπηλιά, καταδιωγμένη από ανθρώπους που επιδίωκαν τον θάνατό της και του νεογέννητου μωρού της.

Η Μάγισσα – Η Κυπριανή ηθικός αυτουργός στην δολοφονία της Αναχίτ

Η Αγαθή και ο Μανώλης την ανακάλυψαν σύμπτωση, αλλά η Θεοφανώ επέζησε, ενώ η μητέρα της όχι. Μετά την ανακάλυψη αυτής της αλήθειας, η Θεοφανώ επιδιώκει να ανακαλύψει τον λόγο και τους υπευθύνους πίσω από την απειλή κατά της μητέρας της. Μέσα από ένα όραμα, αποκαλύπτονται οι Γερακάρηδες ως οικογένεια που κρύβεται πίσω από τον θάνατο της Αναχίτ.

Ο Μισέλ, εξερευνώντας ένα από τα σεντούκια του πατέρα του Σπήλιου, εντοπίζει παρόμοια ξυλάρακα με αυτά που χρησιμοποιούσε η Αναχίτ για τα μαγικά της. Μαζί με αυτά, ανακαλύπτει ένα γράμμα όπου ο Αντώνης Σκλαβούνος ζητάει πληροφορίες από την Κυπριανή για την Αναχίτ, με σκοπό να την εντοπίσει, όπως εκείνη ζητούσε από την αρχή.

Αυτές οι ανακαλύψεις βάζουν τον Μισέλ σε σκέψη, και αποκαλύπτεται ότι ο πατέρας του Σπήλιου είχε κρυφή σχέση με την Αναχίτ και ότι το νεογέννητο παιδί ήταν δικό του. Η Κυπριανή, μαθαίνοντας την προδοσία του συζύγου της και τη γέννηση του παράνομου παιδιού, τρελαίνεται από ζήλια και οργή, καθιστώντας τον Σκλαβούνο υπεύθυνο να εντοπίσει την Αναχίτ και το μωρό για να τους εξαφανίσει.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά