Η Μάγισσα – Η Κυπριανή επιστρέφει για να ταράξει τα νερά

Η Μάγισσα – Η Κυπριανή είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα που διακρίνεται για την έξυπνη και δυναμική προσωπικότητά της. Είναι ατρόμητη και χειριστική, δείχνοντας έναν εντυπωσιακό βαθμό αυτοπεποίθησης. Όχι μόνο εντυπωσιάζει με την εμφανισιακή της επιβλητικότητα, αλλά επίσης με τον αιχμηρό της νου.

Η Μάγισσα – Η Κυπριανή επιστρέφει για να ταράξει τα νερά

Η Κυπριανή είναι γνωστή ως η μητέρα του Σπήλιου Γερακάρη, και έχει περάσει από πολλές δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της. Μετά τον θάνατο του πρώτου της συζύγου, αποφάσισε να παντρευτεί έναν άρχοντα από την Αρεόπολη. Αυτό το γεγονός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και διαταραγές στη σχέση της με τον γιο της. Οι δεσμοί μεταξύ της Κυπριανής και του γιου της διαλύθηκαν, και τελικά απελάθηκε από τον πύργο της οικογένειας. Απομακρύνθηκε για πολλά χρόνια και εξαφανίστηκε από τη ζωή των Γερακάρηδων.

Η επιστροφή της στη ζωή των Γερακάρηδων μετά από αυτή την μακρά απουσία θα έχει σίγουρα επιπτώσεις. Ποιους παλιούς δαίμονες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει; Αυτό παραμένει να φανεί. Η παρουσία της Κυπριανής στον κόσμο των Γερακάρηδων θα φέρει μαζί της μια πολύπλοκη ιστορία και αναταράξεις που θα προκαλέσουν αναστάτωση. Ο ρόλος της Κυπριανής ενσαρκώνεται από τη Θέμις Μπαζάκα, μια ηθοποιός που θα φέρει ζωή στον χαρακτήρα με το ταλέντο και την αφοσίωσή της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά