Η Μάγισσα – Η Κερασίνα ξεφτιλίζει την αντίζηλο της

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικές, καθώς θα δούμε την Κερασίνα να αντιμετωπίζει μια σειρά απρόβλεπτων γεγονότων. Η εξέλιξη της πλοκής ξεκινά όταν η Κερασίνα γίνεται μάρτυρας μιας συνάντησης και αποφασίζει να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να αποκαλύψει τα δραματικά γεγονότα.

Η Μάγισσα – Η Κερασίνα ξεφτιλίζει την αντίζηλο της

Παρά την επίγνωση της Κερασίνας ότι ο Τζανής δεν την επιθυμεί, είχε πάντα την ελπίδα ότι αυτή η κατάσταση θα αλλάξει. Ωστόσο, η ίδια θα διαπιστώσει σύντομα με έκπληξη ότι ο άντρας της εμπλέκεται σε ερωτική σχέση με μια άλλη γυναίκα. Η Μεταξία, που μέχρι στιγμής παρίστανε τη φίλη της Κερασίνας, αποκαλύπτεται ως ένα άλλο άγνωστο στοιχείο της ιστορίας. Αυτό που η Κερασίνα αντικρίζει θα επιφέρει έναν τεράστιο αναστατωμένο κόσμο γύρω της.

Στο κελάρι του Πύργου των Λασκαραίων, η Μεταξία συναντά τον Τζανή, τον άντρα που την καθιστά αισθητικά επιθυμητή. Η συνάντησή τους, ωστόσο, θα αποδειχθεί σημαντική, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Κερασίνα θα βρεθεί επίσης εκεί και θα συγκλονιστεί από όσα παρατηρεί. Παρόλα αυτά, αποφασίζει να κρατήσει σιγήν ακόμα, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να αποκαλύψει τα μυστικά που κρύβονται.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά