Η Μάγισσα – Η Γερακίνα στο πλευρό της κόρης της

Η Μάγισσα – Στα επόμενα επεισόδια η Γερακίνα αποφασίζει να επιστρέψει στον πύργο για να σώσει την κόρη της, καθώς οι ισορροπίες στους Λασκαραίους έχουν χαθεί μετά την αποκάλυψη της Κερασίνας.

Η Μάγισσα – Η Γερακίνα στο πλευρό της κόρης της

Η Κερασίνα, με αναζωογονημένη δύναμη, αποκάλυψε την παράνομη σχέση του Τζανή με τη Μεταξία, καταρρέοντας τον πύργο των Λασκαραίων. Αυτή η συνταρακτική αποκάλυψη οδήγησε τη Μεταξία σε βαθιά δυσμένεια και δημιούργησε διχασμό στην οικογένεια, σύμφωνα με αναφορές. Η Γερακίνα, δυσαρεστημένη από την κατάσταση της κόρης της, αποφασίζει να επιστρέψει στον πύργο για να την ανασύρει. Ωστόσο, η Μεταξία έχει διαφορετικά σχέδια και εστιάζει στην εκδίκηση εναντίον της Κερασίνας.

Παράλληλα, η Θεοφανώ και ο Τζανής εκδιώκονται από το σπίτι τους και αντιμετωπίζουν εχθρούς και κινδύνους. Μια άγνωστη μορφή τους σώζει από τον κίνδυνο, αλλά αποδεικνύεται ότι πρόκειται για δουλέμπορο που θέλει να τους πουλήσει σε σκλαβοπάζαρο. Έτσι, ο Τζανής γίνεται έρμαιο της μοίρας του, αλλά η εμφάνιση του Μόφορη ανατρέπει τα δεδομένα, καθώς αναγνωρίζει τον Τζανή και εκφράζει ενδιαφέρον να τον αγοράσει.

Ποιο είναι το πραγματικό σχέδιο της Μεταξίας και πώς σκοπεύει να εκδικηθεί την Κερασίνα; Θα καταφέρει η Γερακίνα να φέρει την κόρη της πίσω στην αγκαλιά της ή θα συναντήσει αντίσταση από τη Μεταξία; Ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός του Μόφορη και πώς θα επηρεάσει αυτό την τύχη του Τζανή και της Θεοφανώς;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ