Η Μάγισσα – Η εγκυμοσύνη της λυτρώνει τον Σπήλιο

Η Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Σπήλιος μαθαίνει με κατάπληξη στα επόμενα επεισόδια ότι θα γίνει πατέρας για έκτη φορά, καθώς η Γερακίνα είναι έγκυος. Οι εξελίξεις παρακολουθούνται με αναμονή, ειδικά μετά τον αναπάντεχο θάνατο του Πετρούνη που συγκλόνισε την οικογένειά τους.

Η Μάγισσα – Η εγκυμοσύνη της λυτρώνει τον Σπήλιο

Αρχικά, ο Μάρκος απαιτεί από τη Μεταξία να επιστρέψει στον πύργο των Λασκαραίων, και εκείνη συμμορφώνεται με το αίτημα του. Οι γονείς της συμφωνούν με αυτήν την απόφαση, καθώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή στα δεδομένα πλαίσια. Η Μεταξία επιστρέφει στον πύργο, επηρεάζοντας τη δυναμική της οικογένειας. Από την άλλη πλευρά, η Γερακίνα αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος, προκαλώντας ανείπωτη χαρά στον Σπήλιο και την ίδια τους την οικογένεια.

Μετά τον πρόσφατο χαμό του Πετρούνη, η ανακοίνωση αυτή αναζωογονεί την οικογενειακή τους ζωή. Τώρα, όμως, παραμένει να δούμε ποιες θα είναι οι συνέπειες αυτών των εξελίξεων για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Η επικείμενη πατρότητα του Σπηλίου θα επηρεάσει δυναμικά τη δυναμική των σχέσεων και των γεγονότων που εκτυλίσσονται στον κόσμο της σειράς. Μένει να δούμε τι αντιδράσεις θα προκαλέσει στα υπόλοιπα μέλη των Γρερακάρηδων.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά