Η Μάγισσα – Η Δαμιανή υλοποιεί τα διαβολικά της σχέδια

Η Μάγισσα – Οι επερχόμενες εξελίξεις της σειράς υπόσχονται ανατροπές, καθώς όλοι αποστρέφονται τη Δαμιανή και εκείνη βρίσκεται απομονωμένη. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε την Δαμιανή, να προτείνει ένα σχέδιο που, δυστυχώς, δεν βρίσκει υποστήριξη στον πύργο.

Η Μάγισσα – Η Δαμιανή υλοποιεί τα διαβολικά της σχέδια

Ο Μιχαήλ επισπεύδει τον γάμο της Θεοφανώς και του Φρίξου, αλλά ο Μάρκος αποκαλύπτει ότι το παιδί είναι δικό του. Μετά την αποκάλυψη, η Μεταξία εγκαταλείπει τον πύργο των Λασκαραίων και επιστρέφει στην οικογένειά της, αφήνοντας ως προϋπόθεση την εξορία της Θεοφανώς για να επιστρέψει. Πληροφορίες από το serfare.com αποκαλύπτουν ότι η Δαμιανή προτείνει στον Μάρκο να αποχωρήσει η Θεοφανώ μετά τη γέννα, αλλά αυτή η πρόταση αντιμετωπίζει αντίσταση.

Ο Μάρκος απαιτεί τη διατήρηση της Θεοφανώ στον πύργο, ξεσπώντας σε καυγά με τη Δαμιανή, η οποία ανησυχεί για την αποκάλυψη του δολοφόνου του βρέφους όσο η Θεοφανώ παραμένει εκεί. Οι σχέσεις και οι συγκρούσεις στον πύργο εντείνονται, υποσχόμενες συναρπαστικές εξελίξεις για τους θεατές. Μένει να δούμε πως η Δαμιανή θα υλοποιήσει το σατανικό σχέδιο εξόντωσης της Θεοφανώς. Οι αποκαλύψεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια.

Καθώς οι χαρακτήρες προχωρούν στον αποκλειστικό κόσμο τους, τα κοινά μυστικά και οι αντιφάσεις τους προκαλούν έντονα συναισθηματικά και δραματικά στιγμιότυπα. Οι τηλεθεατές αναμένουν με αγωνία την εξέλιξη της ιστορίας, καθώς η πλοκή περιπλέκεται και οι χαρακτήρες ανακαλύπτουν τον αληθινό εαυτό τους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά