Η Μάγισσα – Η Δαμιανή δείχνει μεταμέλεια και εκείνος την συγχωρεί

Η Μάγισσα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, παρακολουθούμε τον Μιχαήλ να συγχωρεί τη Δαμιανή, προσφέροντάς της μια δεύτερη ευκαιρία. Ενώ η Θεοφανώ αποφασίζει να απαρνηθεί το χάρισμά της, ο Μιχαήλ, σύμφωνα με ρεπορτάζ, επιλέγει να επανασυνδεθεί με τη Δαμιανή, καθώς αυτή φαίνεται να εκφράζει μεταμέλεια για τα προηγούμενα γεγονότα.

Η Μάγισσα – Η Δαμιανή δείχνει μεταμέλεια και εκείνος την συγχωρεί

Παράλληλα, η σχέση της Κερασίνας με τον Τζανή φτάνει στα άκρα, καθώς η Μεταξία καταφέρνει να τον πείσει. Έτσι, η Ρηνιώ προσπαθεί να εξακριβώσει αν οι φόβοι της Κερασίνας για τη σχέση του Τζανή και της Μεταξίας είναι δικαιολογημένοι. Παράλληλα, η Μεταξία έχει τις υποψίες της για πρώτη φορά σχετικά με το αν η Δαμιανή είναι ο πραγματικός δολοφόνος του μωρού.

Αν και της φαίνεται δύσκολο να δεχτεί κάτι τέτοιο, αποφασίζει να αρχίσει έρευνα για να διαπιστώσει την αλήθεια. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, η σχέση της Κερασίνας με τον Τζανή βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, με τη Μεταξία να αποτελεί πηγή ανησυχίας. Η Ρηνιώ, αφού αναζητήσει στοιχεία για τις υποψίες της Κερασίνας, προσπαθεί να διακριβώσει εάν η ανησυχία της έχει βάση ή αν πρόκειται για παρανοϊκές φαντασιώσεις.

Παράλληλα, η Μεταξία βυθίζεται σε μια διαδικασία αυτοανάλυσης καθώς ανακαλύπτει τις υποψίες της για τη Δαμιανή. Η αποφασιστικότητα της Μεταξίας να ερευνήσει το θέμα αντικατοπτρίζει τον εσωτερικό της αγώνα μεταξύ της αγάπης για τη Δαμιανή και των σκιών του υποψίας που απειλούν να ρίξουν σκοτεινό φως στη σχέση τους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά