Η Μάγισσα – Η Δαμιανή χάνει τον έλεγχο

Η Μάγισσα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Αντρέι συνεχίζει τις έρευνες για τον δολοφόνο του βρέφους, και όλα τον οδηγούν σε ένα συγκεκριμένο άτομο.Η Θεοφανώ, μέσα από ένα όραμα που βλέπει, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Βρώτσος είναι αυτός που σκότωσε το μωρό.

Η Μάγισσα – Η Δαμιανή χάνει τον έλεγχο

Αν και δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ένας άνθρωπος τόσο αφοσιωμένος στην οικογένεια του Μιχαήλ θα μπορούσε να τους προδώσει με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορεί πλέον να μην εμπιστεύεται το χάρισμά της.
Ανάλογα με το ρεπορτάζ, αποφασίζει να μιλήσει στον Φρίξο και εκείνος της υπόσχεται ότι θα τη βοηθήσει να παγιδεύσουν τον Βρώτσο, αν και υπάρχει κίνδυνος το σχέδιό τους να επιστρέψει εναντίον τους.

Την ίδια στιγμή, ο Αντρέι Σιντόροφ συνεχίζει τις έρευνές του για τον δολοφόνο του μωρού, αλλά δεν μπορεί πλέον να κρατάει κρυφό τον σκοπό για τον οποίο έχει έλθει στη Μάνη. Έτσι αποφασίζει να μιλήσει στον Μιχαήλ και του λέει ότι έχει έρθει εκ μέρους των Ρώσων για να προετοιμάσει το έδαφος και να σπείρει τον σπόρο της επανάστασης.

Στη συνέχεια της σειράς, ενώ οι έρευνες του Αντρέι προχωρούν, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ύποπτος για τη δολοφονία του βρέφους είναι κάποιος από την οικογένεια Λάσκαρη, και συγκεκριμένα τον Τζανή. Όταν μοιράζει τις υποψίες του με τον Κανέλλο, εκείνος παραμένει έκπληκτος. Έτσι, ο Κανέλλος πηγαίνει στη Δαμιανή και της λέει ότι υπεύθυνος για τον θάνατο του μωρού μπορεί να είναι ο γιος της. Εκείνη σοκαρισμένη τον ακούει και χάνει τον έλεγχο.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά