Η Μάγισσα – Η Αρχή της Αντιπαλότητας και οι ρόλοι του β κύκλου

Η Μάγισσα – Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά» αρχίζει με τους προγόνους Λασκαραίους και Γερακάρηδες. Οι ηθοποιοί που θα τους υποδυθούν είναι ήδη γνωστοί. Βρισκόμαστε στο 1710, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη. Ο Νικήτας Λάσκαρης και ο Μήτρος Γερακάρης γίνονται οι πρώτοι κρίκοι μιας μακριάς αλυσίδας ανελέητης αντιπαλότητας, η οποία θα σημαδέψει ανεξίτηλα όλη τη σειρά τους.

Η Μάγισσα – Η Αρχή της Αντιπαλότητας και οι ρόλοι του β κύκλου

Ο Νικήτας Λάσκαρης, ο προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη, συμμετείχε στις τελευταίες μάχες των Ενετών εναντίον των Τούρκων στην Πελοπόννησο. Πλέον, μοιράζεται τον πύργο του με τους Ενετούς και προστατεύει τα συμφέροντα των Μανιατών. Τον ρόλο του Νικήτα Λάσκαρη ενσαρκώνει ο Γιάννης Ποιμενίδης. Ο Μήτρος Γερακάρης, ο προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη, θεωρεί τον εαυτό του άρχοντα του Πόρτο Κάγιο. Ικανότατος πειρατής, έχει αφήσει τις θάλασσες και έχει ανοίξει ένα καπηλειό με πόρνες. Έχει δημιουργήσει γύρω του μια ομάδα ανθρώπων, για να ελέγχει την περιοχή.

Τον ρόλο του Μήτρου Γερακάρη ενσαρκώνει ο Σπύρος Τσεκούρας. Το 1910, ο Ανδρέας Λάσκαρης, δισέγγονος της Θεοφανώς, επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του. Εκεί, ανακαλύπτει ένα παρελθόν που αγνοούσε. Καθώς αναζητά τους προγόνους του, έρχεται αντιμέτωπος με έναν γρίφο. Αν τον λύσει, θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα-κατάρα. Τα βήματά του τον οδηγούν πίσω στον χρόνο, στο 1710, όταν οι δυνάμεις του καλού και του κακού συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μαζί του, ταξιδεύουμε κι εμείς στην αρχή της ιστορίας. Τον ρόλο του Ανδρέα Λάσκαρη ενσαρκώνει ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ