Η Μάγισσα – Η απόπειρα δολοφονίας

Η Μάγισσα – Απόπειρα δολοφονίας Παρά τα δεκάδες εμπόδια που προσπάθησε να βάλει η Μεταξία για να διαλύσει τον γάμο του Τζανή και της Κερασίνας, τελικά αυτός πραγματοποιείται. Η Μεταξία, θέλοντας να υλοποιήσει τα σατανικά σχέδια που έχει στο μυαλό της για να βγάλει από τη μέση την αντίζηλο της, θα πρέπει να δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο απέναντί της.

Η Μάγισσα – Η απόπειρα δολοφονίας

Έτσι τείνει ψεύτικη- χείρα φιλίας στην Κερασίνα: «Έχω περάσει δύσκολα τον τελευταίο καιρό, να με συγχωρείς αν ήμουν απότομη μαζί σου. Ελπίζω να το ξεχάσεις και να κάνουμε μια νέα αρχή. Άλλωστε θα συνυπάρχουμε, οπότε πιστεύω πως μπορούμε να γίνουμε φίλες», της λέει και η Κερασίνα δέχεται: «Σε καταλαβαίνω! Φαντάζομαι πόσο άσχημη εμπειρία ήταν αυτή που βίωσες». Στο μεταξύ, ο Σπήλιος δεν καταφέρνει να βρει τον θησαυρό, ενώ η συμμαχία του με τον Μιχαήλ και τον Δραγουμάνο θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Μαριόλη.

Ο Πετρούνης προτείνει στον Σπήλιο μια ιδέα που μπορεί να τον βάλει στο συμβούλιο των καπετάνιων, ενώ ο Κανέλλος θα δεχτεί μια επίσκεψη που θα τον καταρρακώσει και με τη βοήθεια του Αντρέι επισκέπτεται το Γύθειο, προκειμένου να βρει απαντήσεις για τον αδελφό του. Η Θεοφανώ επισκέπτεται με τη Σιμώνη τη σπηλιά που γεννήθηκε προκειμένου ν’ απαλλαγεί από το χάρισμά της μια για πάντα, όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως πρέπει.

Στο μεταξύ, μια ακόμα κρυφή συνάντηση Θεοφανώς και Μάρκου γίνεται αντιληπτή από τη Μεταξία, η οποία αυτή τη φορά αποφασίζει να επιτεθεί κατά μέτωπο στη Θεοφανώ: «Μείνε μακριά από τον άντρα μου, δουλικό, ούτε να τον κοιτάς δεν σου επιτρέπω!», της φωνάζει. Η Σιμώνη ενημερώνει την Αγάθη για όσα έγιναν με τη Θεοφανώ στη σπηλιά και φεύγει από τον πύργο. Η Μεταξία που δεν ξέρει με ποιον άλλο τρόπο να βγάλει τη Θεοφανώ από τη ζωή του Μάρκου, αποφασίζει να τη δηλητηριάσει. Μόνο που το δηλητηριασμένο νερό φτάνει στα χείλη του Μάρκου και εκείνος τώρα χαροπαλεύει.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά