Η Μάγισσα – Η αλήθεια τσακίζει τον Σπήλιο

Η Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Σπήλιος προετοιμάζει ένα ανατρεπτικό σχέδιο για την εκδίκηση της Κυπριανής, που διψά για εκδίκηση κατά της Θεοφανώς.

Η Μάγισσα – Η αλήθεια τσακίζει τον Σπήλιο

Αιτείται να εκτελεστεί η Θεοφανώ και ο Σπήλιος σχεδιάζει την εξοντωτική ενέργεια. Τα πάντα όμως ανατρέπονται. Αντιμετωπίζοντας το σκοτεινό παρελθόν του, ο Σπήλιος συναντά την αλήθεια που πονάει. Ανακαλύπτει ότι η Θεοφανώ είναι η ετεροθαλής αδελφή του, κόρη του Θράσου Γερακάρη. Κατανοεί πως η Θεοφανώ δεν είναι η κακιά μάγισσα, αλλά η Κυπριανή, που ζει γεμάτη μίσος.

Η αποκάλυψη ότι η Θεοφανώ είναι αδελφή του έχει βάλει τον Σπήλιο σε δεύτερες σκέψεις. Όχι μόνο για το αν πρέπει να τη σκοτώσουν αλλά και για το ρόλο της Κυπριανής σε αυτή την ιστορία. Για μία ακόμη φορά, συνειδητοποιεί ότι η μητέρα του βάζει πάνω από όλα το μίσος της, γεγονός που του έχει στοιχίσει πολύ και στο παρελθόν. Αντιμετωπίζοντας το παρελθόν του, ο Σπήλιος καταλήγει σε αποφάσεις για τη ζωή του. Συνειδητοποιεί τα λάθη του και αποφασίζει να πληρώσει για αυτά.

Ωστόσο, συνειδητοποιεί ότι άλλοι είναι οι ένοχοι. Καταλήγει να σώσει τη Θεοφανώ από τον βέβαιο θάνατο, αντιλαμβανόμενος την αλήθεια πίσω από τα γεγονότα.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ