Η Μάγισσα – Η αλήθεια τσακίζει Θεοφανώ – Αντρέι

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στη σειρά θα είναι καταιγιστικές. Βρισκόμαστε στον κόσμο της Θεοφανούς και του Αντρέι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν νέες περιπέτειες όταν αιχμαλωτίζονται από Τούρκους.

Η Μάγισσα – Η αλήθεια τσακίζει Θεοφανώ – Αντρέι

Η άφιξη μιας μυστηριώδους τσιγγάνας προκαλεί ανησυχία στη Θεοφανώ, καθώς προφητεύει άσχημα γεγονότα. Ο Αντρέι υποσχέθηκε να είναι δίπλα της σε κάθε κατάσταση και αποφασίζουν να ταξιδέψουν για να ανακαλύψουν την αλήθεια για τις ρίζες της Θεοφανούς και τον πατέρα της, που είχε σχέση με την Αναχίτ. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, αντιμετωπίζουν απρόοπτα γεγονότα και πέφτουν αιχμάλωτοι από Τούρκους.

Ευτυχώς, μια γυναίκα από τη Μονεμβασιά τους σώζει, αλλά ένας άγνωστος τους ακολουθεί με κακές προθέσεις για τη Θεοφανώ. Παρά τα εμπόδια, είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στο τέλος του ταξιδιού τους και να ζήσουν ελεύθερα. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος, αλλά θα φέρει και την αποκάλυψη του πραγματικού πατέρα της Θεοφανούς. Αν και ο Θράσος Γερακάρης υποτίθεται ότι υπέκυψε στα ξόρκια της Αναχίτ και έχασε τα λογικά του, η Θεοφανώ αντιλαμβάνεται τους λόγους πίσω από την εκδίκηση της μητέρας της, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη να δεχτεί την αλήθεια.

Πώς θα αντιμετωπίσουν τους κινδύνους που τους απειλούν καθ’ όλη τη διαδρομή τους; Θα ανακαλύψουν επιτέλους την αλήθεια πίσω από τα γεγονότα που τους περικλείουν; Πώς θα αντιδράσει η Θεοφανώ όταν μάθει την αλήθεια για τον πατέρα της και το παρελθόν της μητέρας της; Θα αποδεχτεί την αλήθεια ή θα αρνηθεί να την αντιμετωπίσει;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ