Η Μάγισσα – Η Άφιξη των Μοντιλιάνι φέρνει αποκαλύψεις

Η Μάγισσα – Η σειρά «Η Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά» ξεκινά στις 7 Οκτωβρίου, με την άφιξη του ζεύγους Μοντιλιάνι στην Ενετοκρατούμενη Μάνη. Ο Σίλβιο Εσποζίτο και η σύζυγός του, Ρενάτα, τους υποδέχονται στον πύργο τους, όμως από την αρχή η κατάσταση μοιάζει τεταμένη.

Η Μάγισσα – Η Άφιξη των Μοντιλιάνι φέρνει αποκαλύψεις

Ο θρησκόληπτος Τζουζέπε Μοντιλιάνι, απογοητευμένος με τη μετάθεσή του, φτάνει με τη γυναίκα του, Πανδώρα, έχοντας αρνητική διάθεση. Κριτικάρει συνεχώς τα πάντα, γεγονός που προκαλεί τον εκνευρισμό του Νικήτα Λάσκαρη, αλλά και των Εσποζίτο. Παρά τις προσπάθειες της Ρενάτας να κάνει την Πανδώρα να αισθανθεί άνετα, εκείνη παραμένει απόμακρη και υπεροπτική. Οι διαφορές μεταξύ τους γίνονται γρήγορα εμφανείς, ενώ η συγκατοίκηση στο πύργο προμηνύεται δύσκολη. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ. Στην περιοχή σημειώνονται δύο μυστηριώδεις φόνοι, που αναστατώνουν την τοπική κοινωνία.

Δύο νεαρές κοπέλες βρίσκονται νεκρές, με τις καρδιές τους βγαλμένες, κάτι που σοκάρει τους κατοίκους της περιοχής. Οι φήμες δεν αργούν να κυκλοφορήσουν και οι ντόπιοι αρχίζουν να συνδέουν τα εγκλήματα με την άφιξη των Μοντιλιάνι. Η καχυποψία τους μεγαλώνει και οι κατηγορίες εναντίον του ζεύγους πληθαίνουν. Ο Τζουζέπε, αποφασισμένος να καθαρίσει το όνομά του και να βρει τον δολοφόνο, αναλαμβάνει να ερευνήσει τις δολοφονίες, θέτοντας τον εαυτό του στο επίκεντρο της υπόθεσης. Οι εξελίξεις της σειράς υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις και αποκαλύψεις, ενώ τα σκοτεινά μυστικά της Μάνης αρχίζουν να έρχονται στο φως.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ