Η Μάγισσα – Γυρίζουν την πλάτη στον Μιχαήλ

Η Μάγισσα – Η πρόταση του Μιχαήλ να σταματήσει ο Σπήλιος το κούρσεμα, προκαλεί την οργή της οικογένειας Γερακάρη: «Τι λες μωρέ συμπέθερε! Πας να μου τη φέρεις πίσω από την πλάτη; Αυτό που λες δεν πρόκειται να γίνει, πάρε πίσω την κουβέντα σου», του φωνάζει, αλλά ο Μιχαήλ επιμένει: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω, η πρόταση μου ισχύει».

Η Μάγισσα – Γυρίζουν την πλάτη στον Μιχαήλ

Ο Σπήλιος τον προειδοποιεί: «Θα το μετανιώσεις αυτό συμπέθερε», τον απειλεί και οι δύο πατριάρχες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα. «Αρχίζουμε νέο πόλεμο», λέει ο Μιχαήλ στον Κανέλλο, ο οποίος του λέει: «Έπρεπε να το περιμένεις ότι θα αντιδράσει έτσι, πάρ’ το πίσω γιατί θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα», αλλά εκείνος μένει αμετάπειστος στα σχέδιά του και ξεκινά ταξίδι στην Αρεόπολη, για να μιλήσει στους υπόλοιπους καπεταναίους.

Όταν όμως φτάνει εκεί, δεν έχει την υποδοχή που περίμενε καθώς κάποιος έχει προλάβει να του χαλάσει τα σχέδια. Μάλιστα στο συμβούλιο των καπεταναίων ο Μιχαήλ θα υποστεί μεγάλη ήττα και οι σχέσεις Λασκαραίων και Γερακάρηδων θα βρεθούν γι’ άλλη μια φορά στην κόψη.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά