Η Μάγισσα – Γλιτώνει το τομάρι της – Ρίχνει το φόνο στην Πολυξένη

Η Μάγισσα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς στον ΑΝΤ1, αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις που θα συγκλονίσουν το κοινό. Η Δαμιανή, η κεντρική μορφή του δράματος, είναι έτοιμη να αποκαλύψει ένα μυστικό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Η Μάγισσα – Γλιτώνει το τομάρι της – Ρίχνει το φόνο στην Πολυξένη

Η αποκάλυψη της Θεοφανώς σχετικά με ένα όραμα που είδε με την Πολυξένη έχει προκαλέσει αναστάτωση στον Αντρέι. Το όραμα αυτό αμφισβητεί την αθωότητα της Πολυξένης, καθιστώντας την ύποπτη για τον θάνατο του μωρού της Μεταξίας και του Μάρκου. Η Δαμιανή, αντιλαμβανόμενη τον κίνδυνο που επιφέρει αυτή η ανακάλυψη, είναι αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Η Δαμιανή, φοβούμενη ότι θα αποκαλυφθεί ότι είναι η ηθική αυτουργός της δολοφονίας του μωρού, επιλέγει να αδειάσει την Πολυξένη. Στο επόμενο κεφάλαιο της σειράς, παρακολουθούμε τη Δαμιανή να ρίχνει το βάρος της κατηγορίας πάνω στην Πολυξένη, αφού πλέον δεν την χρειάζεται στα σχέδιά της. Ο Τζανής, που έχει εμπλακεί στο παιχνίδι, δείχνει πρόθυμος να στηρίξει τις δολοπλοκίες και τα σατανικά σχέδια της Δαμιανής.

Η Πολυξένη, αθώα ή ένοχη, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια κατηγορία που μπορεί να καταστρέψει τη ζωή της. Καθώς η Δαμιανή σκαρφαλώνει στο κορυφαίο σημείο της ιστορίας, η συναισθηματική ένταση και η αγωνία αυξάνονται, αφήνοντας τους θεατές με αναμμένη τη φωτιά της περιέργειας για τα επεισόδια που θα ακολουθήσουν.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ