Η Μάγισσα – Γίνεται υποχείριο στα χέρια της αδίστακτης Λεώνης

Η Μάγισσα – Το συγγραφικό δίδυμο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη εντυπωσιάζει ξανά με τη νέα σειρά τους που αναμένεται να κερδίσει το κοινό. Το πρίκουελ της σειράς «Η μάγισσα», με τίτλο «Η μάγισσα: Φλεγόμενη καρδιά», βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη, με τον Λευτέρη Χαρίτο να ηγείται των γυρισμάτων από το καλοκαίρι.

Η Μάγισσα – Γίνεται υποχείριο στα χέρια της αδίστακτης Λεώνης

Ο β κύκλος της σειράς υπόσχεται να συνδυάσει παθιασμένους έρωτες, δολοφονίες και σκοτεινά μυστικά, ρίχνοντας φως στα ανοιχτά ερωτήματα του προηγούμενου κύκλου. Η αρχή του πολέμου ανάμεσα στο καλό και το κακό τοποθετείται το 1710 στη Μάνη, υπό την κατοχή των Ενετών. Στην ιστορία, ο Τζουζέπε Μοντιλιάνι (Μελέτης Ηλίας) και η σύζυγός του Πανδώρα (Μαρία Κίτσου) μετακομίζουν στη Μάνη λόγω της μετάθεσης του ρέκτορα εκεί. Το ζευγάρι εγκαθίσταται στον πύργο των Λασκαραίων, και εκεί το βράδυ της άφιξής τους, όλα αλλάζουν όταν η Πανδώρα συναντά τη Λεώνη.

Το μυστικό που θα μοιραστούν οι δύο γυναίκες θα οδηγήσει την Πανδώρα στο δρόμο της μαγείας, με τραγικά και απρόβλεπτα αποτελέσματα. Στα πρώτα επεισόδια του β κύκλου θα δούμε την μεταμόρφωση της Πανδώρας σε μάγισσα και τις ανεξέλεγκτες συνέπειες της απόφασης της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ