Η Μάγισσα – Γίνεται η σκιά των Μοντιλιάνι

Η Μάγισσα – Στον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του ANT1, εμφανίζονται πολλοί νέοι χαρακτήρες, αλλά και πρόσωπα από το παρελθόν. Κεντρικό σημείο των εξελίξεων γίνεται ένας μυστηριώδης πύργος που πολλοί επιδιώκουν να τον κάνουν δικό τους. Ανάμεσα τους, φτάνει στην Μάνη και ο απόγονος του Μισέλ και της Σκέυως, με σκοπό να αγοράσει τον πύργο.

Η Μάγισσα – Γίνεται η σκιά των Μοντιλιάνι

Η σειρά υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με την έντονη ροή των γεγονότων. Οι ήρωες μας θα βιώσουν μαγεία, έρωτα, μίσος και θα αντιμετωπίσουν τον σκοτεινό πύργο, ο οποίος κρύβει μια λαμπρή αλλά και μυστηριώδη ιστορία. Ο πύργος των Λασκαραίων, ο οποίος είχε κεντρικό ρόλο στον πρώτο κύκλο, πλέον αλλάζει χέρια. Η οικογένεια Μοντιλιάνι τον έχει καταλάβει και φαίνεται ότι στους πέτρινους τοίχους του πύργου κρύβονται νέα ένοχα και σκοτεινά μυστικά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του serfare.com, η Πανδώρα Μοντιλιάνι και ο σύζυγός της, Τζουζέπε Μοντιλιάνι, φτάνουν στον πύργο και προκαλούν το ενδιαφέρον των κατοίκων της Μάνης και προσώπων από το παρελθόν. Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Βιδαλάκης αναλαμβάνει τον ρόλο του απογόνου του Μισέλ και της Σκέυως, ο οποίος καταφθάνει με μυστικούς σκοπούς. Ο νεαρός άνδρας επιθυμεί να αποκτήσει τον πύργο και δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να πετύχει τον στόχο του.

Θα τον δούμε να παρακολουθεί τους Μοντιλιάνι, να κρυφοκοιτάει πίσω από κλειστές πόρτες και να δρα με σκοπό να καταλάβει τον πύργο. Θα καταφέρει να επιτύχει τους σκοπούς του ή θα αναγκαστεί να αποχωρήσει άμεσα;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ