Η Μάγισσα – Γίνεται ασπίδα και η Θεοφανώ την γλιτώνει

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στη σειρά είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Όλα ξεκινούν όταν ο Μάρκος, ακολουθώντας λάθος κατεύθυνση, βρίσκεται σε μια κρίσιμη κατάσταση που θα τον θέσει σε κίνδυνο, αλλά ταυτόχρονα θα τον οδηγήσει να σώσει τη Θεοφανώ από τον σίγουρο θάνατο.

Η Μάγισσα – Γίνεται ασπίδα και η Θεοφανώ την γλιτώνει

Οι δυσκολίες, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς ο πύργος των Λασκαραίων φαίνεται να είναι γεμάτος ανατροπές και κρίσεις. Ο Μάρκος, ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας Λάσκαρη, αντιμετωπίζει αγώνα για την ίδια του τη ζωή, ενώ παράλληλα προσπαθεί να προστατεύσει τη γυναίκα που αγάπησε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη.

Η Θεοφανώ, μια υπηρέτρια των Λασκαραίων με ένα μοναδικό χάρισμα, βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλές αντιπάθειες, καθώς η παρουσία της ενοχλεί ορισμένους. Κάποιος, όμως, αποφασίζει να πάει ένα βήμα παραπέρα και σχεδιάζει τη δολοφονία της, χρησιμοποιώντας έναν κάντη με δηλητήριο. Εκείνη τυγχάνει να αποφύγει τον κίνδυνο, αλλά ο Μάρκος, αγνοώντας την φύση του υγρού, πίνει από την κανάτα και βρίσκεται σε θνητή αναμέτρηση με τον θάνατο.

Καθώς η σειρά εξελίσσεται, όλοι αναρωτιούνται ποιος μπορεί να ήθελε τον Μάρκο νεκρό. Η Θεοφανώ, όμως, καταλαβαίνει ότι το δηλητήριο ήταν προορισμένο για εκείνη και επιδιώκει να σώσει τον Μάρκο και να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το αδίστακτο σχέδιο, που θα μπορούσε να της στοιχίσει τη ζωή της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά