Η Μάγισσα – Γερακίνα – Μόφορης σύμμαχοι στην κάθαρση

Η Μάγισσα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς , έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις που θα αναστατώσουν την πλοκή. Η Γερακίνα, πρωταγωνίστρια της σειράς, συνασπίζεται με τον Μόφορη με σκοπό να αποκαλύψουν την ταυτότητα του δολοφόνου του Πετρούνη.

Η Μάγισσα – Γερακίνα – Μόφορης σύμμαχοι στην κάθαρση

Ο Μόφορης, επικεφαλής της μυστηριώδους οργάνωσης, αποκαλύπτει στη Γερακίνα μια σημαντική πληροφορία. Της επισημαίνει επίσης πως η Κυπριανή είναι η μάνα του Σπήλιου και την προτρέπει να το δεχτεί, είτε το επιθυμεί είτε όχι. Ωστόσο, η Γερακίνα παραμένει ανένδοτη απέναντι σε αυτήν την αλήθεια. Στη συνέχεια, η Γερακίνα αποκαλύπτει στον Μόφορη ότι είναι σίγουρη πως ο Πετρούνης δεν αυτοκτόνησε. Η αποκάλυψη αυτή σοκάρει τον Μόφορη, ο οποίος προτείνει να συνεργαστούν για να ανακαλύψουν τον πραγματικό δολοφόνο του Πετρούνη.

Παράλληλα, η Γερακίνα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι ο Σπήλιος μπορεί να έχει σχέση με τον δολοφόνο του Πετρούνη. Αυτή η ανατρεπτική εξέλιξη προκαλεί ακόμα περισσότερη αγωνία και αναστάτωση στην υπόθεση, ανοίγοντας νέες πτυχές και μυστικά που θα επηρεάσουν την πορεία της ιστορίας. Καθώς οι συμμαχίες διαμορφώνονται και οι αλήθειες αποκαλύπτονται, η σειρά “Η Μάγισσα” υπόσχεται συναρπαστικές στιγμές και ανατροπές που θα κρατήσουν τους θεατές σε αγωνία.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ