Η Μάγισσα – Φοβάται μήπως το παιδί κληρονομήσει το χάρισμα

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι ανατρεπτικές και συγκλονιστικές. Στη συνέχεια της ιστορίας, η Μεταξία ανακαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό: ότι το παιδί της Θεοφανώς είναι γιος του Μάρκου. Αυτή η ανακάλυψη θα έχει σημαντικές συνέπειες στην εξέλιξη της πλοκής.

Η Μάγισσα – Φοβάται μήπως το παιδί κληρονομήσει το χάρισμα

Οι Γερακάρηδες, αντιλαμβανόμενοι τον κίνδυνο από την εισβολή των Τούρκων στη Μάνη, αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τον πύργο τους. Ωστόσο, ο Πετρούνης επιστρέφει στον πύργο, φέροντας μαζί του την Κυπριανή. Παράλληλα, η Θεοφανώ βρίσκεται αντιμέτωπη με την εγκυμοσύνη της από τον Μάρκο και αντιμετωπίζει έναν βαθύ εσωτερικό αγώνα. Αφενός, κρατάει μέσα της το παιδί του άντρα που αγάπησε πάντα, αλλά αφετέρου, γνωρίζει πως όλη αυτή η κατάσταση είναι ένα λάθος.

Προστίθεται και ο φόβος της πως το παιδί της μπορεί να κληρονομήσει το δικό της βασανιστικό χάρισμα. Στον φίλο της, τον Φρίξο, αποκαλύπτει τον φόβο και την ανησυχία της. Παράλληλα, τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της αρχίζουν να είναι αντιληπτά από τους ανθρώπους της κουζίνας, κυρίως από την Τσαντούλα. Η Τσαντούλα πηγαίνει να μιλήσει στην Θεοφανώ και τη ρωτάει αν είναι έγκυος. Η Θεοφανώ αναγκάζεται να παραδεχτεί την αλήθεια και εκφράζει τον φόβο της. Η Τσαντούλα την υποστηρίζει και της υπόσχεται ότι θα βρεθεί μια λύση.

Ωστόσο, η Πολυξένη έχει τοποθετήσει μια νέα κοπέλα στην κουζίνα για να παρακολουθεί την Θεοφανώ. Αυτή η κοπέλα τρέχει να αποκαλύψει όσα έμαθε, και η Πολυξένη, χωρίς δισταγμό, αποφασίζει να ανακοινώσει το νέο. Στην οικογένεια Λάσκαρη προκαλείται αναστάτωση, και η Μεταξία κατανοεί ότι το παιδί είναι του άντρα της. Ταυτόχρονα, ο Φρίξος, που αντιμετωπίζει τη Θεοφανώ σαν αδερφή του, συμφωνεί να την παντρευτεί για να τη βοηθήσει να αποφύγει τις κακές φήμες και το κοινωνικό στίγμα. Αυτή η απόφαση προέρχεται από την πρόταση της Τσαντούλα.

Ωστόσο, ο Μάρκος, που γνωρίζει την αλήθεια, χαρακτηρίζεται από βαθύ πόνο, καθώς δεν μπορεί να αντέξει τη σκέψη του ότι θα χάσει για πάντα την Θεοφανώ και ότι το παιδί του θα μεγαλώσει με άλλον άντρα ως πατέρα. Ο Μάρκος εξομολογείται στην Αναστασία ότι περιμένει παιδί από τη γυναίκα που αγαπά, αλλά γνωρίζει ότι η κατάσταση θα επιφέρει μεγάλο κακό. Η Αναστασία τον ενθαρρύνει να ξεχάσει ό,τι έχει συμβεί και να προσπαθήσει να κάνει ένα παιδί με τη Θεοφανώ, αλλά εντός της ίδιας βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται.

Παράλληλα, η Μεταξία και η Κερασίνα, παρόλο που πλαγιάζουν με τους συντρόφους τους, δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδί, και αυτό προκαλεί ανησυχία.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά