Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά – Η Επική Συνέχεια

Η Μάγισσα – Ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Φλεγόμενη Καρδιά” συνεχίζει να μας συναρπάζει, προσφέροντας μια επική μάχη μεταξύ καλού και κακού. Αυτή τη φορά, νέοι ήρωες αναλαμβάνουν τον ρόλο της ανάπτυξης της ιστορίας, αποκαλύπτοντας μυστικά που ξεκίνησαν από την αρχή.

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά – Η Επική Συνέχεια

Η καρδιά που ανακάλυψε ο Μισέλ μαζί με την εικόνα δεν ήταν τυχαία, συνδέοντας μας με το παρελθόν και το πώς όλα ξεκίνησαν. Ο γιος της Θεοφανώς, με τα μάτια που αλλάζουν χρώμα όπως αυτά της μητέρας του, γίνεται η γέφυρα προς το μέλλον στον τρίτο κύκλο.

Μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης ευχαρίστησαν τους συνεργάτες και τους θεατές και ανακοίνωσαν το ραντεβού για τον Οκτώβριο με τον δεύτερο κύκλο της σειράς, υπογραμμίζοντας πως η ιστορία δεν τελειώνει ούτε ξεκινάει εδώ. Οι κύκλοι είναι αέναοι, και κάθε γενιά θα αναζητήσει την κάθαρση, πολεμώντας τους δικούς της δαίμονες.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ