Η Μάγισσα – Φινάλε βαμμένο με αίμα

Η Μάγισσα – Η σειρά αναμένεται να προσφέρει δραματικές εξελίξεις, καθώς πολλοί χαρακτήρες θα χάσουν τη ζωή τους, συμπεριλαμβανομένου και του Μπακού. Σύμφωνα με πληροφπορίες τπυ ρεπορτάζ, ο πιστός φίλος του Αντρέι θα θυσιαστεί και θα πεθάνει, αντιμετωπίζοντας τον θάνατο με προορισμό να συναντήσει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η Μάγισσα – Φινάλε βαμμένο με αίμα

Η ίδια μοίρα περιμένει και τον Βρώτσο. Ο Μπακού στέκεται ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές δίπλα στον Αντρέι, υπερασπίζοντάς τον. Το φινάλε της σειράς θα σημειώσει πολλές απώλειες, με μερικές εκ των οποίων θα προκαλέσουν ευχάριστη έκπληξη, αλλά θα υπάρξουν και δυσάρεστες. Ταυτόχρονα, η Θεοφανώ θα γράψει το τέλος της σειράς, πραγματοποιώντας την επιθυμία της μητέρας της, Αναχίτ. Η εκδίκηση θα είναι ο κυρίαρχος στόχος, και όλοι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα την πραγματοποιήσουν.

Οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες θα θάψουν τους νεκρούς τους, και η επόμενη μέρα θα φέρει νέες αλλαγές, απομακρύνοντας το παρελθόν. Η αναμενόμενη αναγέννηση μετά από τις απώλειες φαίνεται να είναι η ελπίδα που θα φέρει νέο φως σε έναν κόσμο σκοτεινό από μυστικά και μίσος. Έτσι, περιμένουμε με ανυπομονησία τον δεύτερο συγκλονιστκό κύκλο.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ