Η Μάγισσα – Φέρνει την κάθαρση στην Θεοφανώ

Η Μάγισσα – Σήμερα το βράδυ, πρόκειται να παρακολουθήσουμε ένα ανατρεπτικό επεισόδιο στη σειρά. Στο εν λόγω επεισόδιο, η Σιμώνη και η Θεοφανώ αποφασίζουν να επισκεφθούν τη σπηλιά όπου η Θεοφανώ γεννήθηκε, αλλά οι περιμένουσε μια εκπληκτική εξέλιξη. Η Σιμώνη επιχειρεί έναν εξαγνισμό στην Θεοφανώ, όμως εκείνη βιώνει κάτι αναπάντεχο σχετικά με τις μαγικές της ικανότητες και το χάρισμά της. Αυτό το γεγονός προκαλεί μεγάλο φόβο στη Σιμώνη.

Η Μάγισσα – Φέρνει την κάθαρση στην Θεοφανώ

Στο μεταξύ, ο γάμος του Τζανή και της Κερασίνας προχωρά ομαλά χωρίς εμπόδια. Ο Σπήλιος δεν καταφέρνει να εντοπίσει τον θησαυρό, ενώ η συμμαχία του με τον Μιχαήλ και τον Δραγουμάνο τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Μαριόλη. Η Μεταξία προσπαθεί να κερδίσει τη φιλία της Κερασίνας, αλλά η προσέγγισή της φαίνεται να είναι ψεύτικη. Ο Πετρούνης προτείνει στον Σπήλιο μια ιδέα που μπορεί να τον βάλει στο συμβούλιο των καπετάνιων, ενώ ο Κανέλλος αντιμετωπίζει μια επίσκεψη που τον αναστατώνει.

Τέλος, η Θεοφανώ επισκέπτεται τη σπηλιά όπου γεννήθηκε με τη συνοδεία της Σιμώνης, με σκοπό να ελέγξει το χάρισμά της ή ακόμα και να το εξαλείψει μόνιμα. Ωστόσο, οι πράξεις τους δεν εξελίσσονται όπως είχαν προγραμματίσει.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά