Η Μάγισσα εξελίξεις – Βασανίζει την Λεώνη μέχρι θανάτου

Η Μάγισσα εξελίξεις – Η συνάντηση της Λεώνης με την Πανδώρα θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή της τελευταίας. Ωστόσο, κάποια στιγμή, η Πανδώρα Η πιστεύει πως έπεσε θύμα στα μάγια της Λεώνης και είναι εξοργισμένη. Ωστόσο, τα δύσκολα για τη Λεώνη είναι μπροστά και, σύμφωνα με τις εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια, οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες και καθοριστικές για όλους μιας και τόσο εκείνη όσο και ο Άδωνις θα βρεθούν στο στόχαστρο του Τζουζέπε.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Βασανίζει την Λεώνη μέχρι θανάτου

Όλα αρχίζουν όταν βρίσκονται νεκροί οι συνεργάτες της Λεώνης. Ο Τζουζέπε είναι σίγουρος πως εκείνη έχει άμεση εμπλοκή με τους φόνους τους και η Λεώνη με την κόρη της και τον Άδωνι φτάνουν στον πύργο των Λασκαραίων, προκειμένου να περάσουν από δίκη από τον Τζουζέπε για τους θανάτους των συνεργατών τους. Κανένας, όμως, δεν παραδέχεται την εμπλοκή του και η Λεώνη προσπαθεί να πείσει για την αθωότητά της. Η υπόθεση, μάλιστα, παίρνει άσχημη τροπή και θα περιπλεχθεί, αφού με κάποιον τρόπο φτάνει και στους μυστηριώδεις φόνους των κοριτσιών.

Η Λεώνη προσπαθεί να ξεγλιστρήσει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Τζουζέπε, βέβαιος για την ενοχή της, διατάσσει να φυλακιστεί και καταφεύγει στα πιο ιδιαίτερα βασανιστήρια για να την κάνει να ομολογήσει. Η γυναίκα περνά μαρτυρικές στιγμές στα υπόγεια του πύργου και ο Τζουζέπε είναι αποφασισμένος να φτάσει ως το τέλος μέχρι να ακούσει αυτό που θέλει. Την ίδια στιγμή, ο Άδωνις ομολογεί ένα ψέμα της Λεώνης που θα τη φέρει σε ακόμα δυσκολότερη θέση και κανείς πια δεν μπορεί να ξέρει αν η γυναίκα θα καταφέρει να βγει αλώβητη από τα χέρια του Τζουζέπε.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ