Η Μάγισσα εξελίξεις – Την σκοτώνει με τα ίδια του τα χέρια

Η Μάγισσα εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η σειρά βρίσκεται σε σοβαρό κυκεώνα, καθώς η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Θεοφανούς από τον Μάρκο ρίχνει τον Τζανή σε έναν σκοτεινό λαβύρινθο.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Την σκοτώνει με τα ίδια του τα χέρια

Σύμφωνα με πληροφορίες του serfare.com, πολλοί επιθυμούν να εξοστρακίσουν τη Θεοφανώ, θεωρώντας την επικίνδυνη και απατεώνισσα. Η πίεση που δέχεται, τόσο για το αναμενόμενο μωρό όσο και για το χάρισμά της, είναι μεγάλη. Ο Μάρκος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, με τον κόσμο να αντιδρά δριμύτατα κατά της Θεοφανούς. Ο Τζανής, αντιμέτωπος με την κρίση, εξετάζει ένα περίεργο σχέδιο για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα. Ωστόσο, τα σχέδια αυτά φέρνουν τη ζωή της Θεοφανούς σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο.

Παράλληλα, το παρελθόν του Μιχαήλ και του Σπήλιου έρχεται στο προσκήνιο, επηρεάζοντας τη Θεοφανώ. Η Δαμιανή ανακαλύπτει την επανασύνδεση του Τζανή με τη Μεταξία, προκαλώντας οργή. Ταυτόχρονα, οι σχέσεις μεταξύ Μιχαήλ και Μάρκο φθάνουν σε κρίσιμο σημείο. Όταν ο πατέρας ζητά από τον γιο του να παραχωρήσει τη θέση του καπετάνιου, ο γιος αρνείται, διχάζοντας τον πύργο των Λασκαραίων σε δύο αντίπαλα μέρη.

Η σειρά βρίσκεται σε σταυροδρόμι, με τη ζωή της Θεοφανώς και των γύρω της να κινδυνεύει από όλες τις κατευθύνσεις.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά