Η Μάγισσα εξελίξεις – Σφάζονται για τα μάτια του Αντρέι

Η Μάγισσα εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αναμένονται συναρπαστικές εξελίξεις θα δούμε την Θεοφανώ και την Ρηνιώ να σφάζονται για τα μάτια του Αντρέι. Σύντομα θα δούμε την Ρηνιώ να αποκαλύπτει τον έρωτά της για τον Αντρέι. Η εξομολόγηση αυτή θα προκαλέσει μεγάλη ρήξη ανάμεσα στον Αντρέι και τον Μάρκο, με την Θεοφανώ να βρίσκεται ανάμεσα στη σύγκρουση.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Σφάζονται για τα μάτια του Αντρέι

Παράλληλα, η Ρηνιώ Λάσκαρη θα αποκαλύψει στον Κανέλλο τα βαθύτερα αισθήματά της για τον Αντρέι. Φαίνεται πως η τρίτη κόρη του Μιχαήλ Λάσκαρη ερωτεύεται έναντι πάσης προσδοκίας τον Ρώσο πρωταγωνιστή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρηνιώ, παρά τον πρώτο της γάμο, χήρεψε νωρίς και παρά τις πιέσεις των γονιών της για να ξανά παντρευτεί, παρέμεινε ανύπαντρη και χωρίς παιδιά. Είναι εξαιρετικά δεμένη με τον αδελφό της, τον Μάρκο, και η αγάπη τους διατηρείται από τα παιδικά τους χρόνια.

Η ερώτηση που διακυβεύεται είναι εάν θα αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο μεταξύ της Ρηνιώς και του Αντρέι. Παρόλο που η καρδιά του Αντρέι ανήκει με δικαίωμα στην Θεοφανώ, η παρουσία της Ρηνιώς φαίνεται να ρίχνει σκιά στις σχέσεις τους. Καθώς η εξέλιξη της ιστορίας ξετυλίγεται, οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν με ανυπομονησία την εξέλιξη των σχέσεων μεταξύ των χαρακτήρων και τη δυναμική που θα διαμορφωθεί μεταξύ τους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ