Η Μάγισσα εξελίξεις – Όπλο της τα μυστικά – Κρατά στο χέρι την Δαμιανή

Η Μάγισσα εξελίξεις – Τα επερχόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς μας υπόσχονται να είναι μια συναρπαστική σύγκρουση, καθώς παρακολουθούμε τη Μεταξία να ανακαλύπτει το μυστήριο πίσω από τη δολοφονία του παιδιού της. Οι εξελίξεις που θα ξεδιπλωθούν μετά τις εορτές θα αφήσουν τους χαρακτήρες σε δύσκολες θέσεις, πυροδοτώντας νέες εντάσεις.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Όπλο της τα μυστικά – Κρατά στο χέρι την Δαμιανή

Η νέα χρονιά φέρνει προδομένους τους Λάσκαρη και Γερακάρη από τους ίδιους τους γιους τους. Αν και ο Πετρούνης πλήρωσε το τίμημα με τη ζωή του, ο Σπήλιος δεν ξεφεύγει από το βάρος της προδοσίας. Ο θάνατος του έχει αφήσει βαθιά πληγή στην καρδιά του ανίκητου πειρατή και, περισσότερο, στην ψυχή της Γερακίνας του. Η προδοσία του γιου του σκοτεινιάζει την καρδιά του, ενώ ο θάνατος του ανακατεύει αβάσταχτο πόνο στις ζωές τους. Στον Μιχαήλ δεν αρέσει καθόλου η ιδέα ότι ο Μάρκος αρνήθηκε να του επιστρέψει την αρχηγία, δημιουργώντας νέα δυναμική εντάσεων.

Αντιμετοπίζοντας την Μεταξία, η αποκάλυψη της προδοσίας του θα θέσει συνθήκες για τη συνέχεια του γάμου τους, ενώ η Θεοφανώ δεν θέλει να γίνει αντικείμενο σύγκρισης. Ο Μάρκος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αντιμετωπίζοντας όχι μόνο την Θεοφανώ αλλά και την οικογένειά του. Πρέπει να διατηρήσει τις ισορροπίες και να κρατήσει κοντά του την αγαπημένη του γυναίκα και το αναμενόμενο παιδί, αντιμετωπίζοντας νέες προκλήσεις.

Στο επίκεντρο των γεγονότων βρίσκεται η Δαμιανή, με τη Μεταξία να αποκαλύπτει το μυστήριο πίσω από τη δολοφονία. Θα αποκαλύψει την αλήθεια στον Μάρκο και τον Μιχαήλ ή θα κρατήσει το μυστικό για να εξασφαλίσει εξουσία; Η Μεταξία, από την πλευρά της, συνεχίζει τα κρυφά ραντεβού με τον Τζανή, ενώ η Δαμιανή περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να ξεσκεπάσει τις σκοτεινές πλευρές της Θεοφανώς. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα γεγονότα.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά