Η Μάγισσα εξελίξεις – Ο Τζανής πέφτει θύμα δουλεμπορίου

Η Μάγισσα εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η πλοκή θα ξετυλιχθεί με συναρπαστικό τρόπο καθώς ο Τζανής βρίσκεται αντιμέτωπος με την προοπτική να πέσει στα χέρια των δουλεμπόρων. Η ζωή του Αντρέι και της Θεοφανώς εξαρτώνται από την επίσκεψή τους σε μια γυναίκα στη Μονεμβασιά για να βρουν λύση στο δράμα τους.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Ο Τζανής πέφτει θύμα δουλεμπορίου

Παράλληλα, ο διώκτης της Θεοφανώς επιτέλους εντοπίζει τον στόχο του, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους. Εν τω μεταξύ, ο Τζανής προσπαθεί να επιβιώσει έξω από τον πύργο, αποκλεισμένος από τον Μάρκο. Μια απρόσμενη βοήθεια φαίνεται να εμφανίζεται στο πρόσωπο ενός άγνωστου, αλλά οι πραγματικές προθέσεις του αποδεικνύονται επικίνδυνες. Ο Τζανής βρίσκεται ξαφνικά στο επίκεντρο ενός σκοτεινού εμπορίου ανθρώπων, προοριζόμενος για πώληση σε απόμακρη χώρα.

Η εμφάνιση του Μόφορη προσφέρει μια πιθανή διέξοδο, καθώς ζητά από τον δουλέμπορο να αγοράσει τον Τζανή. Ωστόσο, η διαδικασία αποδεικνύεται πολύπλοκη και γεμάτη κινδύνους, θέτοντας σε δοκιμασία τόσο τον Τζανή όσο και τους ανθρώπους που προσπαθούν να τον προστατέψουν. Έτσι θα δούμε τον Τζανή να λυγίζει μπροστά σε όσα του συμβαίνουν. Μένει να δούμε αν ο Μόφορης καταφέρει να τον σώσει και ποιοι λόγοι κρύβονται πίσω απο τις κινήσεις του.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ