Η Μάγισσα εξελίξεις – Ο Αντρέι φτάνει στα άκρα

Η Μάγισσα εξελίξεις – Ο Μάρκος, γεμάτος αποφασιστικότητα, παίρνει μια απόφαση που θα ευχαριστήσει τη Μεταξία, αλλά θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στη Δαμιανή. Παράλληλα, οι πειρατές του Μόφορη εντοπίζουν τη σπηλιά που κρύβει την Θεοφανώ, την οποία εκείνη προσπαθεί απεγνωσμένα να παραμείνει αόρατη και αποφεύγει τον εντοπισμό τους.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Ο Αντρέι φτάνει στα άκρα

Στον πύργο, η ένταση ανάμεσα στην Κερασίνα και τη Μεταξία φτάνει στα ύψη, ενώ ο ανταγωνισμός μεταξύ των ανδρών φτάνει στα άκρα. Ο Μισέλ, αποφασισμένος, αποκαλύπτει στον Φρίξο τα μυστικά που γνωρίζει για την Άνακιτ και τις σχέσεις της με την Κερασίνα και τη Μεταξία. Το ίδιο βράδυ, ένα σκοτεινό μυστικό αποκαλύπτεται στην αίθουσα των Λασκαραίων, ξεσπώντας μια φουρτούνα που κατακλύζει τον πύργο. Η Κερασίνα αποκαλύπτει τη σχέση του Τζανή και της Μεταξίας, προκαλώντας αναταραχή στον πύργο.

Το παράνομο ζευγάρι προσπαθεί να διαψεύσει τις κατηγορίες, αλλά η ένταση αυξάνεται. Παράλληλα, η Θεοφανώ, ακολουθώντας τη μικρή Άννα, φτάνει στο σπίτι όπου δολοφονήθηκαν οι γονείς της. Εκεί αντιμετωπίζει την αλήθεια που αναζητούσε. Ο Αντρέι, αντιμετωπίζοντας ένα ξέσπασμα, αποφασίζει να φέρει όλους αντιμέτωπους με τις ευθύνες τους, αποκαλύπτοντας ένα προκλητικό μυστικό που σχετίζεται με τη δολοφονία του βρέφους. Την επόμενη μέρα, η Θεοφανώ πέφτει στα χέρια ανθρώπων που τη θεωρούν μάγισσα, βυθίζοντας τον κόσμο της σε νέο σκοτεινό χάος.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ