Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Θεοφανώ γεννάει και φυλακίζεται

Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Θεοφανώ γεννά πρόωρα το μωρό της, όπως αναμένεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς στον ΑΝΤ1. Ο Αντρέι, ο οποίος τη στηρίζει περισσότερο από ποτέ, είναι στο πλευρό της.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Θεοφανώ γεννάει και φυλακίζεται

Καταφέρνει να τη βρει παρά την εξαφάνισή της και μαζί αποφασίζουν να επισκεφθούν τη Μονεμβασιά για να αναζητήσουν πληροφορίες για τον πατέρα της. Ωστόσο, ο υπηρέτης της Κυπριανής, που την έχει εντοπίσει, τους παρακολουθεί με σκοπό να την εξοντώσει κατόπιν εντολής της κυράς του. Στη συνέχεια, η Θεοφανώ πέφτει στα χέρια του αδίστακτου άντρα, ενώ ο Αντρέι συλλαμβάνεται από τους Τούρκους. Παρόλα αυτά, ο δεύτερος καταφέρνει να αποδράσει και κατά τη διαδρομή για να βρει την αγαπημένη του ανακαλύπτει την αλήθεια για τον πατέρα της Θεοφανώς.

Εν τω μεταξύ, η ίδια, με το χάρισμά της, επιβιώνει και όταν επανασυνδέεται με τον Αντρέι, αντιμετωπίζει μια συνταρακτική αποκάλυψη: “Ο Θράσος Γερακάρης είναι ο πατέρας σου”, της ανακοινώνει εκείνος, σοκάροντάς την βαθιά. Μαζί επιστρέφουν στον καταυλισμό των τσιγγάνων, όπου η Θεοφανώ, λόγω του σοκ που υπέστη, γεννά πρόωρα. Όλα φαίνονται ότι πηγαίνουν καλά και η Θεοφανώ είναι ευτυχισμένη που κρατάει το παιδί της στην αγκαλιά της. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποφασίσει ποιον δρόμο θα ακολουθήσει: την εκδίκηση ή μια ζωή μακριά από όλους.

Τελικά, ο Μάρκος εντοπίζει τη Θεοφανώ, την παίρνει μαζί με το μωρό και τους επιστρέφει πίσω, αντιμετωπίζοντας τις προσπάθειες του Αντρέι να αντιστρέψει την κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ