Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Κυπριανή ξεπαστρεύει τον μεγαλύτερο εχθρό της

Η Μάγισσα εξελίξεις – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς στον ΑΝΤ1, η Θεοφανώ αντιμετωπίζει τον πιο σκοτεινό της εχθρό, την Κυπριανή. Η ανακάλυψη ότι είναι το νόθο παιδί του άντρα της αναζωπυρώνει το μίσος της Κυπριανής, η οποία επιδιώκει να την εξαφανίσει.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Κυπριανή ξεπαστρεύει τον μεγαλύτερο εχθρό της

Η Κυπριανή, αγνοώντας την πραγματική καταγωγή της Θεοφανώς, είχε δώσει εντολή στον σύζυγό της, Αντώνη Σκλαβούνο, να εντοπίσει τη μητέρα της, Αναχίτ. Η Αναχίτ είχε διατηρήσει παράνομο δεσμό με τον νεκρό άντρα της Κυπριανής, και από αυτήν προήλθε η Θεοφανώ. Αγνοώντας όλα αυτά, η Κυπριανή είχε επιχειρήσει να τιμωρήσει την “μάγισσα” και το παιδί της με κάθε δυνατό τρόπο. Στα επόμενα επεισόδια, μέσα από αναδρομικές σκηνές, θα δούμε πώς η Κυπριανή εντοπίζει την Αναχίτ και τη δολοφονεί, καίγοντάς τη στην πυρά.

Κατά τη διάρκεια αυτών των γεγονότων, ανακαλύπτει την αλήθεια: ότι η Θεοφανώ είναι το νόθο παιδί του άντρα της. Αυτή η ανακάλυψη την συνταράσσει, καθώς καταλαβαίνει πως η Θεοφανώ είναι αδελφή του Σπήλιου. Η Κυπριανή, τρελαμένη από την αλήθεια, σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τους δικούς της ανθρώπους για να εξαφανίσει τη Θεοφανώ, προκαλώντας έναν νέο γύρο έντασης στη σειρά και ανατρέποντας τις ζωές των χαρακτήρων.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ