Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Κυπριανή επιστρέφει – Αλλάζει τις ισορροπίες

Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Κυπριανή Επιστρέφει και μαθαίνει για την έκρηξη στους Λασκαραίους και ο Σπήλιος την ενημερώνει για την απαγωγή της Θεοφανώς. Όταν εκείνη αναρωτιέται ποια είναι η κοπέλα αυτή και έχει προκληθεί αναστάτωση, ο γιος της της λέει πως πρόκειται για την υπηρέτρια του πύργου που είναι έγκυος στο παιδί του Μάρκου και πως βλέπει οράματα!

Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Κυπριανή επιστρέφει – Αλλάζει τις ισορροπίες

Αυτό αναστατώνει την ισχυρή γυναίκα των Γερακάρηδων και αποφασίζει να μετακομίσει μόνιμα πια στον πύργο της οικογένειας οδηγώντας τη Γερακίνα σε μια απρόσμενη απόφαση. Η Θεοφανώ προσπαθεί να ξεφύγει από τους εχθρούς της και η νύχτα θα βαφτεί με αίμα. Το πνεύμα της Αναχίτ θα γυρέψει εκδίκηση με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο. Μέσω της μάνας της, η Θεοφανώ βάφει για πρώτη φορά με αίμα τα χέρια της και η είδηση προκαλεί μεγάλο σοκ.

Κυρίως στον Μάρκο που δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. Στο μεταξύ, στον πύργο των Λασκαραίων. η Πολυξένη ξεκινάει μια εκστρατεία για να ρίξει στάχτη στα μάτια όσων την υποπτεύονται για τον φόνο του παιδιού, ενώ ο Κανέλλος συγκρούεται με τη Δαμιανή για όσα έγιναν με τους Τριβολαίους και την απαγωγή της Θεοφανώς.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ