Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Γερακίνα τελειώνει τον Σπήλιο

Η Μάγισσα εξελίξεις – Το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς πλέον ανήκει στο παρελθόν. Σπήλιος και Γερακίνα βρίσκονται στο τέλος της σχέσης τους, όπως αποκαλύπτεται στα προσεχή επεισόδια.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Γερακίνα τελειώνει τον Σπήλιο

Από την αρχή της σειράς, ο Σπήλιος και η Γερακίνα αποτέλεσαν το ισχυρό ζευγάρι που αντιμετώπιζε μαζί τις δυσκολίες, αμοιβαία σεβόμενοι και στηρίζοντας ο ένας τον άλλον. Όμως, η απώλεια του Πετρούνη ρίχνει σκιά στη σχέση τους. Η Γερακίνα βυθίζεται σε βαθιά θλίψη και υποψιάζεται πως ο Σπήλιος και η Κυπριανή φέρουν ευθύνη για τον θάνατο του γιου της. Καθώς φτάνουμε στο φινάλε της σειράς, οι αλήθειες αποκαλύπτονται.

Το παρελθόν της Κυπριανής έρχεται στο φως, καθώς η Γερακίνα μαθαίνει πως ο Σπήλιος γνώριζε τις συνθήκες του θανάτου του γιου της και δεν έκανε τίποτα για να τις εμποδίσει. Αυτή η αποκάλυψη αποτελεί τον τελικό λίθο που ρίχνει το βάρος της αλήθειας στη σχέση τους, φέρνοντας ένα οριστικό τέλος. Η μανία της Κυπριανής την οδηγεί στο να έρθει αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον γιο. Η σύγκρουση ανάμεσα στην αλήθεια και την πραγματικότητα αναδεικνύει την αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν την αλήθεια. Ο Σπήλιος και η Γερακίνα βρίσκονται παγιδευμένοι σε έναν κόσμο όπου οι ιδέες και οι ελπίδες τους καταρρέουν μπροστά στα μάτια τους σαν τραπουλόχαρτα.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

 

 

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ