Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Γερακίνα παίρνει εκδίκηση

Η Μάγισσα εξελίξεις – Το σχέδιο της Γερακίνας στη σειρά φαίνεται να είναι αιματοβαμμένο, με στόχο την αποκάλυψη του δολοφόνου του γιου της, του Πετρούνη. Αποχωρώντας από τον πύργο των Γερακάρηδων λόγω της πεθεράς Κυπριανής, η Γερακίνα είναι πεπεισμένη ότι ο Πετρούνης δεν αυτοκτόνησε και έχει αποφασίσει να αποδείξει την αλήθεια.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Γερακίνα παίρνει εκδίκηση

Με αποφασιστικότητα, η Γερακίνα επινοεί ένα σχέδιο εμποτισμένο από αίμα. Στον πύργο των Γερακάρηδων, η χαρά επικρατεί καθώς οι καπεταναίοι ανακοινώνουν την ένταξη του Σπηλίου στο συμβούλιό τους. Η πολυαναμενόμενη στιγμή επιτέλους φτάνει, και μαζί με τον Θράσο και τον Μισέλ, ξεκινούν για την Αρεόπολη, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή. Αν και η ατμόσφαιρα φαίνεται φωτεινή, το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι κανείς δεν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να είναι μια περίπλοκη παγίδα.

Αυτός που κρύβεται πίσω από αυτό το σκοτεινό σχέδιο φαίνεται να είναι η ίδια η Γερακίνα, η οποία διψά για εκδίκηση. Ο πόνος για τον θάνατο του Πετρούνη είναι υπερβολικά μεγάλος. Καθώς οι ημέρες πλησιάζουν, η Γερακίνα προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την αλήθεια με θάρρος και αποφασιστικότητα. Το αίμα που χρωματίζει το σχέδιό της είναι η υπόσχεση για δικαιοσύνη και αλήθεια, και ο κόσμος των Γερακάρηδων πρόκειται να συγκλονιστεί από τις αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν.

Η Γερακίνα είναι έτοιμη να ρισκάρει τα πάντα για να αποκαλύψει την αλήθεια και να εκτελέσει το εκδικητικό της σχέδιο, αφήνοντας πίσω της μια αναπόφευκτη αναταραχή.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ