Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Δαμιανή δηλητηριάζει την ψυχή του γιού της

Η Μάγισσα εξελίξεις – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται συνταρακτικές στιγμές, με τη Δαμιανή να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στο να δηλητηριάσει το μυαλό και την ψυχή του Τζανή. Οι σκοποί της Δαμιανής αποκαλύπτονται όταν εκείνη βάζει λόγια στον Τζανή, ο οποίος, απογοητευμένος από τη Θεοφανώ, ετοιμάζεται να την εκδικηθεί.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Δαμιανή δηλητηριάζει την ψυχή του γιού της

Η κοινότητα εκνευρίζεται με τη Θεοφανώ, και πολλοί επιθυμούν να την εξοστρακίσουν από τον πύργο. Μεταξύ αυτών είναι και ο Τζανής, ο οποίος, ενώ γνωρίζει τον επερχόμενο κίνδυνο, προχωρά στην απόφαση να συμμετάσχει σε αυτή τη σκοτεινή πράξη. Η Δαμιανή, φοβούμενη την αποκάλυψη του ένοχου μυστικού της, πείθει τον Τζανή να απαγάγει τη Θεοφανώ και να την παραδώσει στο πλήθος που έχει συγκεντρωθεί έξω από τον πύργο. Μέσα σε αυτό το πλήθος βρίσκονται και οι Τριβολαίοι, μια αυστηρά θρησκευόμενη οικογένεια που είναι αποφασισμένη να εξοντώσει τη Θεοφανώ.

Ο Τζανής, εννοώντας ότι η απαγωγή της εγκύου Θεοφανώς θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά, συνεργάζεται με τους Τριβολαίους. Σχεδιάζει ένα θανάσιμο σενάριο, καθώς η εξαφάνιση της Θεοφανώς θα πλήξει τον αδερφό του, τον Μάρκο, και θα εκδικηθεί για την αδικία που πιστεύει ότι του έχει προκαλέσει ο πατέρας του. Με την στήριξη της Δαμιανής, ο Τζανής υλοποιεί το σχέδιό του και απάγει την Θεοφανώ, οδηγώντας τη σε μια σκοτεινή μοίρα στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά