Η Μάγισσα εξελίξεις – Γίνονται ξανά εραστές

Η Μάγισσα εξελίξεις – Ο Μάρκος αναζητά τη Θεοφανώ, ενώ ο Αντρέι επιχειρεί να τον εμποδίσει από το να την επαναφέρει στον πύργο. Τον παρακαλεί: “Άφησε την. Αν την αγαπάς, αφήστε την να ζήσει τη ζωή της.”

Η Μάγισσα εξελίξεις – Γίνονται ξανά εραστές

Σε απάντηση, ο Μάρκος του λέει: “Είσαι εσύ αυτός που της αξίζεις; Η Θεοφανώ θα επιστρέψει στον πύργο μαζί με το παιδί μου και θα ζήσει εκεί.” Τότε η Θεοφανώ απαντά στον Αντρέι: “Είναι μάταιο! Αυτή είναι η μοίρα μου και πρέπει να την αποδεχτώ. Το γνωρίζαμε ότι δεν είχαμε μέλλον.” Συνεπώς, ακολουθεί τον Μάρκο πίσω στον πύργο των Λασκαραίων. Παράλληλα, η απογοήτευση του Μιχαήλ από τη Δαμιανή είναι τεράστια, και αυτός δεν έχει καμία εμπιστοσύνη πλέον μετά τις αποκαλύψεις.

Αποφασίζει να εμπιστευτεί μόνο την Αναστασία, η οποία και μένει στον πύργο κατόπιν εντολής του Μάρκου. Το πάθος μεταξύ του Μιχαήλ και της Αναστασίας επαναφέρεται, δημιουργώντας νέα προβλήματα.
Ο Κανέλλος αντιμετωπίζει τον Μιχαήλ: “Γιατί με τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στη Δαμιανή; Ήταν λάθος όλων μας που δεν κάναμε κάτι να σταματήσουμε αυτή την κατάσταση, αλλά είναι άδικο να την τιμωρείς.

Προσπαθούσε να σώσει τον γιο της.” Ο Μιχαήλ απαντά: “Μην ανακατεύεσαι στη ζωή μου. Αν νιώθεις άσχημα, φύγε και πάρε τη Δαμιανή μαζί σου όπως πάντα.” Καθώς οι δύο αυτές σειρές μάχονται, ένας καινούριος αγώνας φαίνεται να είναι προ των πυλών, ενώ ο Αντρέι δεν έχει ακόμα πει την τελευταία του λέξη.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ