Η Μάγισσα εξελίξεις – Έτσι Συμμαχεί με την Λεώνη

Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Πανδώρα, από τη στιγμή που γνώρισε τη Λεώνη, έχει γίνει έρμαιο των σκέψεων της για τις εμπειρίες που μοιράστηκαν. Παρά το γεγονός ότι η Λεώνη προκαλεί την οργή του Τζουζέπε, η Πανδώρα αποφασίζει να την προσεγγίσει ξανά, επιδιώκοντας μια συμμαχία. Σκοπός της είναι να κερδίσει την καρδιά του Σίλβιο.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Έτσι Συμμαχεί με την Λεώνη

Ωστόσο, η κατάσταση περιπλέκεται όταν η Πανδώρα αρχίζει να νιώθει αδιαθεσία στον πύργο, και καθώς περνούν οι ώρες, η υγεία της επιδεινώνεται. Κανείς δεν μπορεί να τη βοηθήσει και σύντομα καταλήγει κλινήρης. Η ασθένεια της Πανδώρας προκαλεί αναστάτωση στον πύργο των Λασκαραίων, αλλά αυτή βρίσκει τη δύναμη να ξεπεράσει την κρίση. Αφού αναρρώσει, αποφασίζει να κάνει ένα τολμηρό βήμα, πλησιάζοντας τη Λεώνη για να συναντηθούν κρυφά. Μετά από αυτή τη συνάντηση, η Πανδώρα συνειδητοποιεί ότι πρέπει να συνεργαστεί με τη Λεώνη για να εκπληρώσει τους κρυφούς της πόθους.

Στο μεταξύ, ο Τζουζέπε έχει κηρύξει πόλεμο στον Σίλβιο. Για να τον καταστρέψει, στρέφεται στον Γερακάρη, ελπίζοντας να βρει συμμάχους. Με τη βοήθεια του Μήτρου, ο Τζουζέπε αναπτύσσει ένα σχέδιο που θα προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις για τον Σίλβιο, βάζοντάς τον σε δύσκολη θέση απέναντι στους ανωτέρους του και στον κόσμο. Αυτή η αναταραχή θα μετατρέψει την περιοχή σε ένα καζάνι που βράζει, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και οι αντιπαραθέσεις κορυφώνονται.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ